לא הבנתי מה צריך להפריע לי לחיות באשליה הזו.אני ממליצה לא ללכת על דרגה זמנית
זה יוצר אשליה שהדקגה מסודרת
עדיף לחכות עוד חודש ולבקש מהמעון התחשבות
מה גם שצריך לקרוא שם בין הסעיפים את השורות הקטנות
עצוב.....תשפשפו עיניים טוב טוב!
אתמול היינו על הקו 4 שעות!!!! והשיחה התנתקה!!!!!!!!!!!!!!
צריך לצרף דוח מעסיקים מביטוח לאומי, כך שההכנסה הנוספת לכאורה מופיעה שםאברך שיש לו הכנסה נוספת , האם זה סיכון לא להצהיר על ההכנסה הנוספת?
כשהגשתי את הבקשה לא בקשו ממני דוח מעסיקים מביטוח לאומיצריך לצרף דוח מעסיקים מביטוח לאומי, כך שההכנסה הנוספת לכאורה מופיעה שם
לפי ההוראות צריך לצרף, אולי הם לא ישימו לב...כשהגשתי את הבקשה לא בקשו ממני דוח מעסיקים מביטוח לאומי
אם הוא רשם שהוא אברך, לא צריך לצרף כלום מביטוח לאומי.לפי ההוראות צריך לצרף, אולי הם לא ישימו לב...
גם אצלינו כתוב "חדש" ועל אף שהגשתי גם בקשה לדרגה זמנית.אישרתי סנכרון כי אין לי תלושים להגיש מהחודשים הקודמים ובביטו"ל אני רשומה כשכירה. חזרתי לעבוד החודש הזה.
הסטטוס של הבקשה שלי : חדש. והגשתי מזמן. זה תקין?
שווה לבקש דרגה זמנית? או לחכות לתשובה?
תנסה לרענן את הדףמה עשים אני מילאתי את הטופס ואני לוחץ שלח והוא לא שולח לא זז מה עושים?
עשיתי רענון ומה שחששתי קרהתנסה לרענן את הדף
מניסיון לפעמים זה עוזר
??מישהו הגיש בקשה לדרגה זמנית וקיבל?
למה אתם לא עושים לפניות מפעילים?תשפשפו עיניים טוב טוב!
אתמול היינו על הקו 4 שעות!!!! והשיחה התנתקה!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: