עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

Rivka_t

משתמש פעיל
ידוע לי כי גובה התמיכה הזמנית ייקבע על סמך נתוני אשתקד. ברור לי שמדובר בדרגה זמנית בלבד ועלי להשלים את המסמכים שיידרשו מהמוקד לצורך קבלת דרגה קבועה שתחול (לטוב ולרע) גם על חודשי הדרגה הזמנית.
*

היועץ=

משתמש פעיל
קיבלתי היום נתונים ממבקר המדינה,להלן.

התמת היום בודק את הבקשות מתאריך 8.8.2023

(לכן מי שהגיש מאוחר כדאי לו מאוד מאוד לקחת דרגה זמנית, אני הגשתי ב28.8)

סה"כ ממתינים לדרגה 240,000 בקשות...

אמרתי לו ועכשיו בבקשה לדירוג זמני מי יטפל??????????????????
האם לא עדיף שאותו פקיד כבר יעשה דרגה קבועה( זה טופס רגיל, לא משהו אוטומטי)

S234

משתמש פעיל
בהצהרה יש 3 משבצות לבחירה: א-. 2 הורים. ב- זוג המנהלים משק בית משותף, 3- הורה אחד

מה הכוונה 2 הורים, האם הכוונה לזוג נשואים רגיל [שהם ג"כ מנהלים בית משותף, או שהכוונה שיש לו 2 הורים נפרדים אחד מהשני]?

שרהלה

משתמש מקצוען
קיבלתי היום נתונים ממבקר המדינה,להלן.

(לכן מי שהגיש מאוחר כדאי לו מאוד מאוד לקחת דרגה זמנית, אני הגשתי ב28.8)

סה"כ ממתינים לדרגה 240,000 בקשות...
איך בודקים את זה?

הכריש!

משתמש מקצוען
בהצהרה יש 3 משבצות לבחירה: א-. 2 הורים. ב- זוג המנהלים משק בית משותף, 3- הורה אחד

מה הכוונה 2 הורים, האם הכוונה לזוג נשואים רגיל [שהם ג"כ מנהלים בית משותף, או שהכוונה שיש לו 2 הורים נפרדים אחד מהשני]?
מה התשובה לשאלה זו?

שומרת החומות

משתמש מקצוען
אני ממליצה לא ללכת על דרגה זמנית
זה יוצר אשליה שהדקגה מסודרת
עדיף לחכות עוד חודש ולבקש מהמעון התחשבות
מה גם שצריך לקרוא שם בין הסעיפים את השורות הקטנות

מטופטפת

משתמש מקצוען
משום מה אני פחות מאמינה למידע הזה...ממליצה לקחת בערבון מוגבל.
הגשתי בקשה ב-6.8, אחרי יומיים הודיעו לי שחסר מסמך, לפני שבוע קיבלתי סופית את הדרגה.
אני יודעת גם על מישהי שהגישה ב-16.8 וגם קיבלה כבר דרגה.
אז איך זה הגיוני התאריך בו הם אוחזים?

שרה ל 123

משתמש פעיל
אני הגשתי ב9.8 וקיבלתי לפני שבועיים דרגה.

אולי בגלל שאחרי שמילאתי את הבקשה הגשתי מסמכים בעדכומט?
אח"כ כשביקשתי שינוי והגשתי שוב משהו בעידכומט טיפלו באותו יום אז אולי תנסו את זה...

עד מתי

משתמש מקצוען
אני הגשתי ב9.8 וקיבלתי לפני שבועיים דרגה.

אולי בגלל שאחרי שמילאתי את הבקשה הגשתי מסמכים בעדכומט?
אח"כ כשביקשתי שינוי והגשתי שוב משהו בעידכומט טיפלו באותו יום אז אולי תנסו את זה...
זה משתנה מאחד לשני
אני חיכתי יותר משבוע אחרי שעדכנתי מסמך בעדכונט

א נ

משתמש פעיל
ערב טוב - סליחה מראש על הכמות שאלות
1.באיזה שלב צריכים לצרף אישור של ביטוח לאומי על תקופת מעסיקים? (בשלב 5 אני לא רואה אופציה כזו)
2.יש למלא ??? לשנת התשפ"ג - הצהרת הורה לומד (בהתאם לנספח 3 למבחני התמיכה) - הורה 2
3.יש למלא ??? אישור שהמעסיק אינו מנהל רישום שעות עבודה ביחס לעובד (במידה ורלוונטי), (לתשפ"ד: בהתאם לנספח 6 למבחני התמיכה. לתשפ"ג: בהתאם לנספח 8 למבחני התמיכה) - הורה 2
4. אם אני עובדת שכירה ובעלי לומד ,אני לא מאשרת ומצרפת תלושים אישור כולל ואישור מביטוח לאומי , זה מספיק?
תודה רבה

שימי הכבאי

משתמש מקצוען

מה התשובה לשאלה זו?
זוג המנהלים בית משותף זה זוג לא נשוי

שימי הכבאי

משתמש מקצוען
שאילה קריטית
בטופס של הבקשה לדרגה זמנית יש בסוף צורך לאשר כמה דברים שאחד מהם מאוד מחשיד אותי, נראה לי השני, שאני מאשר להם לקבל מידע מהיכן שהם רוצים, ולכאורה כל מי שבבקשה הרגילה לא היה חייב לאשר סנכרון, פה מחייבים אותו במילים מכובסות
אם לא מאשרים את זה הטופס לא נשלח

רבקושששש

משתמש פעיל
שאילה קריטית
בטופס של הבקשה לדרגה זמנית יש בסוף צורך לאשר כמה דברים שאחד מהם מאוד מחשיד אותי, נראה לי השני, שאני מאשר להם לקבל מידע מהיכן שהם רוצים, ולכאורה כל מי שבבקשה הרגילה לא היה חייב לאשר סנכרון, פה מחייבים אותו במילים מכובסות
אם לא מאשרים את זה הטופס לא נשלח
זה הציטוט -
הנני מצהיר / מצהירה בזה, כי כל הפרטים שמסרתי הינם מדויקים, מלאים ונכונים. הנני נותן את הסכמתי לכך, כי המשרד יהיה רשאי לפנות לכל גורם לצורך קבלת הבהרות, אם נדרשות וכן לצורך אימות הנתונים המצוינים על גבי האישור או המסמך.

להבנתי ההצהרה היא רק על הפרטים שכתבת על האישור לצורך קבלת דרגה זמנית, ולא על פרטי בקשת הדרגה

שימי הכבאי

משתמש מקצוען
זה הציטוט -
הנני מצהיר / מצהירה בזה, כי כל הפרטים שמסרתי הינם מדויקים, מלאים ונכונים. הנני נותן את הסכמתי לכך, כי המשרד יהיה רשאי לפנות לכל גורם לצורך קבלת הבהרות, אם נדרשות וכן לצורך אימות הנתונים המצוינים על גבי האישור או המסמך.

להבנתי ההצהרה היא רק על הפרטים שכתבת על האישור לצורך קבלת דרגה זמנית, ולא על פרטי בקשת הדרגה
הלוואי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה