לילדים ממשיכים הדרגה הזמנית נקבעת אוטומטית לפי הדרגה של שנה שעברה?
איך בודקים את זה?קיבלתי היום נתונים ממבקר המדינה,להלן.
התמת היום בודק את הבקשות מתאריך 8.8.2023
(לכן מי שהגיש מאוחר כדאי לו מאוד מאוד לקחת דרגה זמנית, אני הגשתי ב28.8)
סה"כ ממתינים לדרגה 240,000 בקשות...
מה התשובה לשאלה זו?בהצהרה יש 3 משבצות לבחירה: א-. 2 הורים. ב- זוג המנהלים משק בית משותף, 3- הורה אחד
מה הכוונה 2 הורים, האם הכוונה לזוג נשואים רגיל [שהם ג"כ מנהלים בית משותף, או שהכוונה שיש לו 2 הורים נפרדים אחד מהשני]?
משום מה אני פחות מאמינה למידע הזה...ממליצה לקחת בערבון מוגבל.התמת היום בודק את הבקשות מתאריך 8.8.2023
זה משתנה מאחד לשניאני הגשתי ב9.8 וקיבלתי לפני שבועיים דרגה.
אולי בגלל שאחרי שמילאתי את הבקשה הגשתי מסמכים בעדכומט?
אח"כ כשביקשתי שינוי והגשתי שוב משהו בעידכומט טיפלו באותו יום אז אולי תנסו את זה...
אניהאם יש כאן משהוא שביקש סנכרון וקיבל דרגה?
בתוך כמה זמן מהגשת הבקשה?
בהצהרה יש 3 משבצות לבחירה: א-. 2 הורים. ב- זוג המנהלים משק בית משותף, 3- הורה אחד
מה הכוונה 2 הורים, האם הכוונה לזוג נשואים רגיל [שהם ג"כ מנהלים בית משותף, או שהכוונה שיש לו 2 הורים נפרדים אחד מהשני]?
זוג המנהלים בית משותף זה זוג לא נשוימה התשובה לשאלה זו?
זה הציטוט -שאילה קריטית
בטופס של הבקשה לדרגה זמנית יש בסוף צורך לאשר כמה דברים שאחד מהם מאוד מחשיד אותי, נראה לי השני, שאני מאשר להם לקבל מידע מהיכן שהם רוצים, ולכאורה כל מי שבבקשה הרגילה לא היה חייב לאשר סנכרון, פה מחייבים אותו במילים מכובסות
אם לא מאשרים את זה הטופס לא נשלח
הגשנו בקשה לפני כחודשבתוך כמה זמן מהגשת הבקשה?
הלוואיזה הציטוט -
הנני מצהיר / מצהירה בזה, כי כל הפרטים שמסרתי הינם מדויקים, מלאים ונכונים. הנני נותן את הסכמתי לכך, כי המשרד יהיה רשאי לפנות לכל גורם לצורך קבלת הבהרות, אם נדרשות וכן לצורך אימות הנתונים המצוינים על גבי האישור או המסמך.
להבנתי ההצהרה היא רק על הפרטים שכתבת על האישור לצורך קבלת דרגה זמנית, ולא על פרטי בקשת הדרגה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: