לטיפולךאולי כדאי לדבר עם המנהלים שאכן כולם ידעו שמעתה זה השאכול בנושא הגשת ההנחה לתמ"ת
תשפ"ד, ולכתוב 'האשכול החדש' וכו', או לנסות להעביר חלק ממנו לפה לפחות הרלוונטי לשנה זו
כי כל השאר נחסמו והיה שם מידע עצום.
צריכים לחתוםתודה
הנהלת הכולל צריכים לחתום על זה?
וזה לא רלוונטי לדרגה כמה אני מרוויח בכולל?
אולי הם יחשבו לי שכר גבוה ולא אהיה זכאי לדגה?
ממוצע מספיק@המוכשר !!!
כמה שאלות בנושא, תודה מראש מעל המענה.
1. רשום שמינימום הכנסה צריך להיות 3159, האם מספיק שהממוצע יהיה מעל הסכום הזה או שכל חודש חייב להיות מעל הסכום הנ"ל?
2. מי שלא עבד בחודשים ינואר- אפריל, יכול להגיש חודשים מאי-יוני-יולי?
3. אם באחד החודשים יש מענק שלא שייך לחודש הזה ספציפית האם ניתן להביא אישור על כך מהעבודה או שהם לא מכירים באישורים כאלה ויחשבו את המענק כחלק מההכנסה לאותו חודש?
שוב תודה.
וזה נכון שהם לא מסתכלים השנה על שעות בכלל ומעניין אותם רק גובה השכר?ממוצע מספיק
כן
שנים עבור הם התחשוב באישורים אלו, מאמין שגם השנה (אבל זה לא שלא מתחשבים אלא מחלקים ל12 חודשים)
נכוןוזה נכון שהם לא מסתכלים השנה על שעות בכלל ומעניין אותם רק גובה השכר?
עדיין לא הודיעועד מתי אפשר להגיש דרגה??
ואם יש לי 35 שעות בכולליש אישור ברשימת המסמכים
החל מ36 שעות ואין צורך לציין סכום
נראה לא נכוןמהשנה אין צורך בשעות עבודה רבות לאחד ההורים על מנת לקבל דרגה אלא בסכום ברוטו לחודש, אם אני לא טועה כ3100. ולא בודקים את מספר השעות
3 חודשים בין ינואר ליונימישהו יודע לאיזה חודשים צריך להתייחס אישור רו"ח להורה שהוא עצמאי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: