המוכשר !!!
משתמש מקצוען
רוב המעונות מחייבים כל חיוב עבור החודש הקרוב שהמתחיל מחר בעז"הלמישהו יש מידע מדוע חייבו אותי החודש ב - 10.08 כבר ב - 1900 ש"ח ??
על מה חייבו??? הילד עוד לא דרך במעון שעה..
רוב המעונות מחייבים כל חיוב עבור החודש הקרוב שהמתחיל מחר בעז"הלמישהו יש מידע מדוע חייבו אותי החודש ב - 10.08 כבר ב - 1900 ש"ח ??
על מה חייבו??? הילד עוד לא דרך במעון שעה..
מה התלוש בחודש 4?@המוכשר !!!
הקפצה, סליחה...
תלושים ממתי?חישוב ההכנסה הוא מ1/1/23 אבל בתכלס יש להם נתונים רק מהחודש 5 כי רק אז התחלת לעבוד
ככל הנראה הם ירצו עוד תלושים לאחר מכן
5-6-7/2023תלושים ממתי?
יש לי חמישי והלאה עד עכשיו כולל.
איזה תלושים אני אצטרך?
של תשפג?.
טבלאות המחירים יפורסמו בתחילת שבוע הבא.
מישהו יודע?אני לומד בכולל שלא רשום במשרד החינוך, לפי הקריטריונים זה לא נחשב, מישהו יודע אם יש להם אפשרות לבדוק האם הכולל רשום, והאם הם בכלל בודקים את זה?
גבוה (יחסית ל 3 נפש), סביב ה- 9000, וכן בחודש 5...מה התלוש בחודש 4?
כמו הדרגה הנוכחית או העתידית?אם אתה מקבל זמני , אתה משלם כמו הדרגה
ולכן אם אני אבטל אז אפסיד את הכסף של החודש הראשון?!בדרך כלל מחייבים חודש מראש
אשמח לתשובות ממי שיודע1. כמה מחשבים הכנסה של אברך [פעם שמעתי שבין 0-100 ולא לפי דתות]?
2. ידוע לך על מישהו שלא עשה סנכרון וקבל דרגה?
3. יש לי תלוש שהברוטו שלו גבוה יותר רק בגלל השלמות או בונוסים, [ולא שזה באמת השכר החודשי]
האם אפשר להביא איזה שהוא אישור מהמעסיק בענין, ואם כן איך זה עובד [מסמך רשמי או מה] ?
פ"דשל תשפג?
אני עצמאיתלכאורה מי שלא יאשר בדיקת שכר דרך ביטו''ל, זה יהיה מחשיד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: