יש את הדיגימן אבל לא איכותי מספיק...
סנדיסק זה ממש לא מה שהיה פעם, הדגם שלהם שמקליט- זה רק הקלטה דרך האזניות,וסתם ככה איכות השמע שם נוראית.חשוב לי שיהיה גם איכותי.
האם סנדיסק נחשב עדיין הכי טוב?
השמע בו מספיק איכותי?סנדיסק זה ממש לא מה שהיה פעם, הדגם שלהם שמקליט- זה רק הקלטה דרך האזניות,וסתם ככה איכות השמע שם נוראית.
נגנים שהם 'בסדר' זה סובו, דוכו גלסבה ודומיהם, לכולם בערך אותו תפעול מעצבן, שלא דומה לסנדיסק הישנים, אך א"א לומר שהם לא איכותיים.
לי אישית יש DOCO והוא בסדר גמור. מקליט מעולה.
כן, מצוין.השמע בו מספיק איכותי?
סנדיסק זה ממש לא מה שהיה פעם, הדגם שלהם שמקליט- זה רק הקלטה דרך האזניות,וסתם ככה איכות השמע שם נוראית.
נגנים שהם 'בסדר' זה סובו, דוכו גלסבה ודומיהם, לכולם בערך אותו תפעול מעצבן, שלא דומה לסנדיסק הישנים, אך א"א לומר שהם לא איכותיים.
לי אישית יש DOCO והוא בסדר גמור. מקליט מעולה.
מנסיון הנגן דוקו סלים זה הנגן הכי אידיאלי למי שלא מחפש נגן מצועצע כמו הדיגימנים ודומיהם גם מצד שמע איכותי וגם מצד הקלטה חוזק וכדו' רק מה שאין בו בלוטוס אם אתה צריך בלוטוס לך או על הgo plus זה הנגנים המומלצים מבחינת שמע איכות והקלטההשמע בו מספיק איכותי?
למה אתה צריך את "המתקדם והטוב ביותר"? תגדיר לעצמך מה אתה רוצה מהנגן, ואז תמצא את אותו אחד שיש לו את זה....שלום וברכה!
מהו מכשיר הנגן המתקדם והטוב ביותר?
חשוב לי שיהיה עם הקלטה חיצונית - ללא חיבור של אוזניה.
אשמח לעזרכתם המהירה.
תודה רבה!
על איזה נגן אתה מדבר?נגן דפוק שאצל כל מי שזה נמצא זה נתקע ונהרס ואז אומרים לעדכן גירסה וזה ניתקע ונהרס
ויש את זה ב- 190 ש"ח
יש בזה בלוטוס ואיך נראה הנגן מבפנים אם אפשר לצלםאם אתה רוצה באמת משהו מקצועי לך על cowon יש לי את ה X9 שלהם והוא מפוצץ באיכות. בארץ הוא עולה קצת יקר יחסית לנגנים שהציעו פה (בסביבות ה 700 ש"ח) אבל הוא לא בליגה שלהם.... הוא מוציא אודיו באיכות אולפן!! יש גם דגמים אחרים יותר זולים.
וסליחה שאני אומר אבל DOCO זה נגן שרק פרסומות עומדים מאחוריו, אה... ועוד כמה עובדים סיניים, כל קשר בינו לבין איכות והשמעת מוסיקה הוא מקרי בהחלט!!....... עצוב שאנשים קונים אותו, ועוד מתפלפלים ב"דקויות" של האיכות שלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: