מטורף כמה שזה עמוקאהבה היא כל מה שהאדם לא מעז למצוא בתוכו, ולכן הוא מחפש זאת אצל אחרים.
צעד קטן לאדם לא מוכרח להיות צעד גדול לאנושות, אבל הוא בוודאות יהיה צעד לאדם.העולם לא שייך לצעירים
העולם לא שייך לעשירים
העולם לא שייך לחכמים
העולם שייך לאילו שפשוט עושים...
מעצבן כמה שזה נכון...אם מצאת ספר שמרגיז אותך, תקנה אותו, הוא בשבילך.
אם אתה רואה אדם שמרגיז אותך, כנראה הוא ראי לצדדים הלא טובים שלך.
אהבתי!אם תרצה לדוש במעשיהם של אחרים, עשה זאת, שהלא כתוב 'לא תחסום שור בדישו'. אך זכור, שאתה מתנהג כמו בהמה.
גם אני! אז מחכה לעוד מזה@נ. גל אני אוהבת את המשפטים שלך!
יודעת מי כתב את זה?פה יש המון משפטים שראויים לציטוט
משפטים בכוזרית שצריך לתלות.docx
משפטים שאפשר לתלות / בכוזרית מהוגנת סבל הוא לא סיבה לשחיתות מידות והתנהגות שלילית. הוא רק כלי אלוקי להפוך אותנו לבני אדם. פעמים מעטות כל כך יש לאדם בחירה ברורה בין טוב לרע. יש אנשים שיש להם חליפות ביד, ויש שיש להם חליפות בראש. וזה הבדל קטן אבל מאד משמעותי. העדפתי להשתמש בסכיני ולא בגרוני. אם תחי...docs.google.com
מה הכוונה?יודעת מי כתב את זה?
אה, הבנתי. תודה.מה הכוונה?
במקור מיה, קיבצו את זה הרבה משתמשים
זה לא נכוןכל הבעיה היא שרשע הוא 100% יצר הרע, וצדיק הוא רק 50% יצר טוב.
תודה!גם אני! אז מחכה לעוד מזה
לכל אדם יש יצר רע.זה לא נכון
לצדיק אין יצר הרע
או שהוא שולט בו במאה אחוזים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: