משפט שלך?אני לא יודעת מה גבול היכולת שלי, אני כן יודעת שאין לו קצה
אז גם גבול אין...אני לא יודעת מה גבול היכולת שלי, אני כן יודעת שאין לו קצה
לא בטוחה שהבנתי מדוע. אשמח להסבר.אתה לא צריך לעשות יותר ממה שאתה צריך לעשות.
המשפט הזה בא להגיד שלפעמים בני אדם עושים השתדלות מוגזמת. כלומר, משתדלים ומשתדלים וכשלא הולך להם- בטוחים שלא עשו מספיק, שהם צריכים לעשות ולהשתדל עוד. המשפט הזה אומר: "אתה לא צריך לעשות" מה אתה לא צריך לעשות? "יותר ממה שאתה צריך לעשות". הכוונה, את מה שאתה צריך לעשות- אתה יודע, עשית ואם לא- תעשה. ויותר מזה אתה לא צריך לעשות.לא בטוחה שהבנתי מדוע. אשמח להסבר.
אם ילדים הם האור, ההורים הם הגפרור, אז תנו כבוד למעמד, הם יודעים יותר ממכם.ילדים הם אור החיים.
הלוואי ונזכור שגם אנו היינו ילדים, ומעולם לא הפסקנו להיות האור של חיינו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: