ידידיה חבר
מהמשתמשים המובילים!
סיקרנת, אתה יודע?!ליז'ענסק, סמים, עתיקות, אומרים שגם היום דברים כאלו קורים, בשקט.
סיקרנת, אתה יודע?!ליז'ענסק, סמים, עתיקות, אומרים שגם היום דברים כאלו קורים, בשקט.
סיקרן? יש מי שלא נתקל בשמועות השקטות האלו?סיקרנת, אתה יודע?!
כן! עבדך הנאמן, למשל....סיקרן? יש מי שלא נתקל בשמועות השקטות האלו?
זה הכי מחשיד!!!כן! עבדך הנאמן, למשל....
אשרי מי שחושדין אותו ואין בו...זה הכי מחשיד!!!
אני מדבר איתך אחרי הרחרוחים של כלבי הגישוש של הישיבישער-שייגעץ מהשאנז אליזה...אשרי מי שחושדין אותו ואין בו...
אתה מוזמן לשלוח אלי את כלבי הגישוש של הישיבישע'ר-שייגעץ שלך מהשאנז אליזה, לרחרח אם אני מתעסק בדברים הללו שלא מע"ג המקלדת
שלח את הכלב עם הישיבישער-שייגעץ אלי, אני כבר אלמד אותם מי זה אני ומי זה גדי...אני מדבר איתך אחרי הרחרוחים של כלבי הגישוש של הישיבישער-שייגעץ מהשאנז אליזה...
התלבטתי הרבה זמן, רק עכשיו התפתח אצלי האומץ לשאול:זה הכי מחשיד!!!
פשוט וברור שמדובר בבחור חרדי ש"נקלע" לסיטואציית אקשן אינסופית שלא מרצונו.
ועם כל זאת - אני די מופתע לראות שנכון לעכשו יש רוב לטובת שחקן גוי מאשר בחור חרדי. הסקר הזה בהחלט החכים אותי, קהל יקר, אשמח לראות ליוקים נוספים. יישר כח למלייקים!
אוייש, כמה שמחה הוספת לי עם השאלה הרטורית המיתממת הזו, אין סיכום יותר טוב לאשכול הזה מזה...התלבטתי הרבה זמן, רק עכשיו התפתח אצלי האומץ לשאול:
הרבי מקורצוויל שליט"א עושה פדיונות תמורת לייקים?
שמוליק התיז את הפלפל ממולא על ראשו של הקרח. נו! אבקש את סליחתו של הרוש'יבה מאוחר יותר. חשב תוך כדי שנמלט.שמוליק יצא ממאורת הסמים הבוערת
חזזזק!שמוליק התיז את הפלפל ממולא על ראשו של הקרח. נו! אבקש את סליחתו של הרוש'יבה מאוחר יותר. חשב תוך כדי שנמלט.
הוא הקיש קוד קצר על עמדת ה'נדרים פלוס' וארסנל נשק נחשף בין הארון למתלים.
מסקנה שלי:חזזזק!
שמוליק התיז את הפלפל ממולא על ראשו של הקרח. נו! אבקש את סליחתו של הרוש'יבה מאוחר יותר. חשב תוך כדי שנמלט.
הוא הקיש קוד קצר על עמדת ה'נדרים פלוס' וארסנל נשק נחשף בין הארון למתלים.
מבחינתי זו שאלה רטורית. ברור שהרב'ה עושה פדיונות עבור לייקים, ולא רק...אוייש, כמה שמחה הוספת לי עם השאלה הרטורית המיתממת הזו, אין סיכום יותר טוב לאשכול הזה מזה...
@גדי תענה לו כמו גבר!
אדרבא, נשמח שתיתן לנו טור לדוגמא. חבר'ה, היכנסו להיכון...מסקנה שלי:
אפשר לבנות את הגיבור החרדי עם הרבה ראליזם, סאטירה, וזוית פשוטה.
מה איתי, הא? אסור לי להכנס להיכון?מבחינתי זו שאלה רטורית. ברור שהרב'ה עושה פדיונות עבור לייקים, ולא רק...
אדרבא, נשמח שתיתן לנו טור לדוגמא. חבר'ה, היכנסו להיכון...
כנס, כנס חבר יקר!מה איתי, הא? אסור לי להכנס להיכון?
בלעדיך לא נגיע לשום מקום.מה איתי, הא? אסור לי להכנס להיכון?
@יואב ברק זהו, נפלת ידידי, אתה בפנים. לא יכול לצאת מזה.בלעדיך לא נגיע לשום מקום.
יואב ברק, היכון, הכן ו...
הפלצור לכד אותו, רגליו השתוללו בתוך הרשת, אך משיכת חזקה של הצייד השימה את מאמציו ללעג ולקלס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: