גדי ישראלי
משתמש מקצוען
בעקבות האשכול הקודם שהחכמתי ממנו רבות. ובעיקר בעקבות ביקורת קולעת ומעולה שקיבלתי בפרטי, רציתי להפנות אליכם ידידיי, מכריי, ניקיי ושאר עוברי אורח יקרים, שאלה חשובה שהתעוררה בקול רעש גדול:
על איזה גיבור הייתם מעדיפים לקרא בספר מתח?
1. בחור ישיבה משלנו. א היימישע גיבור פון אונזערער. שיתפלל, שיכניס קצת אמונה בתוך כל המרדפים והאקשן, שנרגיש נעים להתחבר אליו בתוך הבלגן וכמובן שהכל ברוח יהודית ונעימה. כי זה מה שאנחנו!
2. ספר לי על הנרי בקהם. מי אמור לרוץ בין רכבים ולירות באוויר? מי נשמע יותר אמין כשהוא מעורב במלחמת כוחות בין מאפיות? ברור הנרי. אתה רוצה לספר לי שדודי גריינמן יצליח להפתיע את הז'נדראמים? נו, באמת... מה בחור ישיבה נורמלי עושה בשדירות פריז?
אז תודה רבה לכל המלייקים והמגיבים. הועלתם לי מאד!!!
שלכם, גדי
על איזה גיבור הייתם מעדיפים לקרא בספר מתח?
1. בחור ישיבה משלנו. א היימישע גיבור פון אונזערער. שיתפלל, שיכניס קצת אמונה בתוך כל המרדפים והאקשן, שנרגיש נעים להתחבר אליו בתוך הבלגן וכמובן שהכל ברוח יהודית ונעימה. כי זה מה שאנחנו!
2. ספר לי על הנרי בקהם. מי אמור לרוץ בין רכבים ולירות באוויר? מי נשמע יותר אמין כשהוא מעורב במלחמת כוחות בין מאפיות? ברור הנרי. אתה רוצה לספר לי שדודי גריינמן יצליח להפתיע את הז'נדראמים? נו, באמת... מה בחור ישיבה נורמלי עושה בשדירות פריז?
אז תודה רבה לכל המלייקים והמגיבים. הועלתם לי מאד!!!
שלכם, גדי