המרה מNEF לRAW/TIFF/JPG

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י karniya;371660:
תמיר... אבל אדובי מוציאה עדכונים תמידיים ל- CameraRaw. אז אם אני אקפיד לעדכן- הפ"ש אמור להמשיך לדעת לפתוח את החבר'ה החדשים...?! אם לא... אז זה ב'מת בעיה. נצטרך לעשות מנוי שנתי לפ"ש.... לא מתאים לי.

יוווווווווווווווווו אתה קשה, הא?
תכנס בבקשה לקישור שאתה בעצמך נתת ותקרא מה כתוב שם
חבל לי לבזבז אנרגיה על מי שלא קורא את מה שהוא מביא בעצמו.

karniya

משתמש רשום
תוסיף חיוך... מה יש.. אני קשה וגם עקשן... :) אבל כשמסבירים לי לאט אני מבין.
בזכותך עשיתי משו שלא עשיתי בעבר. תמיד הגעתי ישירות להורדה של העדכון(תמיד אני מתכוון לפעמיים שהיו בחודש האחרון). לא טרחתי לבדוק מסביב יותר מידי. אז עשיתי הפעם את הדרך המלאה. וזה בדף אחר כמובן ששם כתוב את התאימות בין גרסת העדכון לגרסת הפ"ש. אז קודם כל תודה!
עכשיו נשאר רק ללמוד להתחיל לצלם נורמאלי... והכל יהיה בסדר...

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י karniya;371670:
תוסיף חיוך... מה יש.. אני קשה וגם עקשן... :) אבל כשמסבירים לי לאט אני מבין.
בזכותך עשיתי משו שלא עשיתי בעבר. תמיד הגעתי ישירות להורדה של העדכון(תמיד אני מתכוון לפעמיים שהיו בחודש האחרון). לא טרחתי לבדוק מסביב יותר מידי. אז עשיתי הפעם את הדרך המלאה. וזה בדף אחר כמובן ששם כתוב את התאימות בין גרסת העדכון לגרסת הפ"ש. אז קודם כל תודה!
עכשיו נשאר רק ללמוד להתחיל לצלם נורמאלי... והכל יהיה בסדר...

אגב... פ"ש זה פרשת שבוע או פוטושופ?

תעזוב את הפ"ש בשקט - יש לה יתרונות רבים ומגווונים
בעבודה עם RAW עדיפות תוכנות הבית של החברות
הן קוראות במדוייק את הנתונים של המצלמה

לי זה חסך שעות עיבוד רבות מאוד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה