נכתב ע"י מנחם הלוי;370790:אני זקוק לכלי שימיר לי מNEF לTIFF או RAW לעריכה בPS CS2 ואופצייה להמרת כולם ביחד לJPG.
נכתב ע"י מנחם הלוי;370852:מאיפה מורידים?
נכתב ע"י יעקב1;371003:אם אתה מחזיק קנון אז DPP עושה את העבודה יעילי מהיר ומקצועי.
(כאן המקום להודות לצל99 שלימד אותי על התוכנה וזו הפכה את עבודתי ליותר יעילה ומקצועית, ועל כך צל, תודה)
נכתב ע"י מנחם הלוי;371072:לא טעיתי. NEF זהו RAW שלא נתמך בPS CS2. לאומת זאת הסיומת RAW נתמכת.
אז אני יאלץ לטפל לנצח בקבצי הNEF של ה-D5000 בתוך המצלמה?
נכתב ע"י מנחם הלוי;371137:אולי לא הסברתי בצורה נכונה אבל כן הבנתי שNEF זה רוו של ניקון - שאינו נתמך בPS CS2 בעוד הRAW הרגיל של קאנון למשל (.RAW) כן נתמך.
נכתב ע"י יעקב1;371003:אם אתה מחזיק קנון אז DPP עושה את העבודה יעילי מהיר ומקצועי.
(כאן המקום להודות לצל99 שלימד אותי על התוכנה וזו הפכה את עבודתי ליותר יעילה ומקצועית, ועל כך צל, תודה)
נכתב ע"י karniya;371614:סליחה על הבורות אבל אם מתקינים את Camera Raw של אדובי זה לא פותר את הבעיה? ואם אני זוכר נכון זה גם חינם?
מעבר לכך ניקון מצמידה למצלמות שלה (שמפיקות קובץ NEF) תוכנה שעושה את העבודה די טוב שנקראת View NX ואם אחר כל הנ"ל עדיין אתה מרגיש חוסר מסויים בנושא... יש תוכנה שאני בודק אותה ביומיים האחרונים. היא נקראת DxO Optic. מה שנחמד בה זה שהיא יודעת לעבוד בהתאם למצלמה שלך ולעדשה שאיתה אתה מצלם... כך שהיא מתקנת את התמונה לפי הבעיות הספציפיות של המצלמה ו/או העדשה בה צילמת...(גם עיוותי תמונה/עדשה). ניתן להוריד באתר גירסת דמו להתנסות..
נכתב ע"י karniya;371646:אה. אוקיי. לא ידעתי שיש גם NX2. אממ. אבל עדיין לא הבנתי האם הפלאגאין של אדובי לא עושה גם את העבודה? (לא משווה אותו לתוכנה מקורית של ניקון -רק בשביל הידע). אם אני הבנתי נכון ברגע שמתקינים CameraRaw אז הפוטושופ אמור לזהות את קבצי ה-RAW (או ה-NEF במקרה שלנו). זה לא הולך ככה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: