עובד לי מצויןלמה כומתה לא עובד לי
עובד לי מצויןלמה כומתה לא עובד לי
שלש יירוטים מעל אשקלון אין נפילות ב"האזעקה באשקלון
גם אני בנטפרי הורדתי והוא לא נותן לי לבחור אזור .עובד לי מצוין
לוחצים על הסמל > בחירת אזור התרעהגם אני בנטפרי הורדתי והוא לא נותן לי לבחור אזור .
כל המסך חשוך לי לא נותן לבחור אזורלוחצים על הסמל > בחירת אזור התרעה
איפה הבעיה?
פרסום לא רשמי שלושה פלסטינים כנראה נהרגו בתקיפת צה"ל בבית לאהיא
אולי סוג של התשה...כמה הם מדברים.....
בתכל'ס הם רק מזיזים את האיום משעה לשעה
צריך להניח את העכבר על הסמל של כומתה כמה רגעים ,למה כותמה לא עובד לי
מי שרוצה לקרוא כתבת פרפיל עליו מוזמן לקרוא במגזין משפחה של שבוע שעבר, שהקדימו את נוהל חבצלת בכמה ימים.עכשיו נפל לי האסימון מי זה אבו על עטא שחוסל!!
תמיד כשהיה הפסקות אש,ומישהו הפר אותם - זה היה הוא.
הוא בכלל היה אחד שפעל בהוראת האיראנים,
וכביכול היו לו חוליות עצמאיות של הג'יהאד האיסלמי.
בקיצור - מישהו מאד מאד חשוב גם לג'יהאד האיסלמי וגם לאיראן
אין לי מושג אם כתבו פה את זה או לא, אז מתנצלת אם חזרתי פעם שניה.
אפשר קישור...?לא רוצה להלחיץ אבל הסתכלתי באתר של הג'יהד .- (יאנו מטרות ריגול.. )
הם עצבניים שם ..
אגב,שאפו לאליעזר שולמן שכתב במאמר שלו על אל עטא שכשמפרסמים שם של מישהו זה לרמז לו שהוא על הכוונת ...מי שרוצה לקרוא כתבת פרפיל עליו מוזמן לקרוא במגזין משפחה של שבוע שעבר, שהקדימו את נוהל חבצלת בכמה ימים.
אז כנראה שאבו בלטה לא קרא 'משפחה' של השבוע...אגב,שאפו לאליעזר שולמן שכתב במאמר שלו על אל עטא שכשמפרסמים שם של מישהו זה לרמז לו שהוא על הכוונת ...
בעמוד הקודם..אפשר קישור...?
מה זה נוהל חבצלת?שהקדימו את נוהל חבצלת בכמה ימים.
כתבות פרופיל על אחמי"ם שמוכנים במערכות העיתונים למקרה שלא יספיקו לכתוב לפני ההדפסה.מה זה נוהל חבצלת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: