כנראה גוסס.צריך לריב איתו עד שמתניע בפועל...
האם זה אומר שהוא הולך למות? או שיש דרך להציל אותו?
ת.נ.צ.ב.הצריך לריב איתו עד שמתניע בפועל...
בתקווה שבאמת הבעיה במצבר...צריך לריב איתו עד שמתניע בפועל...
משהו אחד שאפשר לבדוק האם תושבת החוט מהודקת למצבר.צריך לריב איתו עד שמתניע בפועל...
כדאי לבדוק את זה.צריך לריב איתו עד שמתניע בפועל...
להשאיר אורות דלוקים יגמור גם מצבר טוב, זה גם מקצר לו את החייםיתכן בעיה בקוילים, בפלאגים, בעוד דברים במערכת ההצתה, תבדוק אם באמת הבעיה במצבר, ניתן לבדוק במוסך, או לחילופין, אם יש לך כבלים, להשאיר אורות דלוקים לכמה שעות באוטו, אם נגמר לך, ואז זה יכול יותר להצביע על בעיה במצבר.
הכי טוב ללכת למוסך ולבדוק. למה לשאול בפרוג?אפשר לקפוץ רגע? סורי..
יש לי טויוטה פריוס 2018
החלפתי מצבר לפני כארבעה חודשים.
לאחרונה קורה לי משהו מוזר, לעיתים כשלוחצת על הברקס הוא נהיה קשיח כזה
ואני מבינה שזה קשור איכשהו למצבר (??)
במוצ"ש באתי להתניע, לחצתי על הברקס והוא נעשה קשיח כזה, ואז דלקו לי מלא נורות אזהרה
מכל הסוגים בערך, באנגלית היה כתוב משהו על בטריה נמוכה ועוד כמה דברים
בכל אופן לא נתן לי לנהוג.
הגיע ידידים ,חיבר בוסטר והתנפנף עוד לפני שאמרתי תודה.
מנסה להבין, מה זה??
יש על המצבר תאריך. תבדוק אותו. אם עברו 3 שנים כדאי להחליף, אחרת יכול להיגמר לך באמצע נהיגה בכביש מהיר ללא כל התראה וזה ממש לא נעים!!! (קרה לי...).
הכי טוב ללכת למוסך ולבדוק. למה לשאול בפרוג?
תלכי למוסך בהסדר, מוסך של טויוטה. רק תוודאי לפני כן שהם אמינים....ככה זה כשאין כח למוסך
חשבתי שזו בעיה פשוטה
הרכב מעולה ומתוחזק
אם הכל תקין חוץ מהמצבר הוא לא יכול להיכבות באמצע נסיעה, מצבר שמתכבה באמצע נסיעה לא נובע מבעייה במצבר אלא מבעייה אחרת כגון אלטרנטור.יש על המצבר תאריך. תבדוק אותו. אם עברו 3 שנים כדאי להחליף, אחרת יכול להיגמר לך באמצע נהיגה בכביש מהיר ללא כל התראה וזה ממש לא נעים!!! (קרה לי...).
הכי טוב ללכת למוסך ולבדוק. למה לשאול בפרוג?
המצבר שלי בכלל חדש , כאמור.אם הכל תקין חוץ מהמצבר הוא לא יכול להיכבות באמצע נסיעה, מצבר שמתכבה באמצע נסיעה לא נובע מבעייה במצבר אלא מבעייה אחרת כגון אלטרנטור.
מי שיודע אפילו בידידים אם המצבר נכבה באמצע נסיעה הם לא מוציאים קריאה של כבלים ולא מגיעים לסייע מכיוון שזו לא בעייה של מצבר.
מחילה, אבל אין קשר כמעט בין מילה אחת לשניה בכל מה שכתבת בהודעה הראשונה, המצבר... הברקסים... נורות אזהרה... בטריה נמוכה....המצבר שלי בכלל חדש , כאמור.
לפי מה שכתבתי לעיל (ברקס שקשה ללחוץ עליו וכו)
נראה שיש צורך במוסך?
ידידים היה אצלי שניה אחת , חיבר בוסטר, אמר לי לנסוע לפחות חצי שעה
והתנדף.
אשמח לעוד חוות דעת
מחילה, אבל אין קשר כמעט בין מילה אחת לשניה בכל מה שכתבת בהודעה הראשונה, המצבר... הברקסים... נורות אזהרה... בטריה נמוכה....
זה בהחלט לא נשמע תקלה רצינית, אבל דורש בירור במוסך בהקדם.
מחשב רכב יזהה את התקלה הזאת ברגע.
בהצלחה רבה
במוסך יבדקו את כל המערכת ויעלו על הבעיה. ככה זה במכוניות חדשות. לדעתי תלכי.מחילה, אבל אין קשר כמעט בין מילה אחת לשניה בכל מה שכתבת בהודעה הראשונה, המצבר... הברקסים... נורות אזהרה... בטריה נמוכה....
זה בהחלט לא נשמע תקלה רצינית, אבל דורש בירור במוסך בהקדם.
מחשב רכב יזהה את התקלה הזאת ברגע.
בהצלחה רבה
מה אתה מדבר?? לי נכבה באמצע נסיעה! היה צריך להחליף אותו ולא היתה שום בעיה אחרת.אם הכל תקין חוץ מהמצבר הוא לא יכול להיכבות באמצע נסיעה, מצבר שמתכבה באמצע נסיעה לא נובע מבעייה במצבר אלא מבעייה אחרת כגון אלטרנטור.
מי שיודע אפילו בידידים אם המצבר נכבה באמצע נסיעה הם לא מוציאים קריאה של כבלים ולא מגיעים לסייע מכיוון שזו לא בעייה של מצבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: