אין דבר כזה.מה אתה מדבר?? לי נכבה באמצע נסיעה! היה צריך להחליף אותו ולא היתה שום בעיה אחרת.
בכולופן לפי הידוע לי....
אין דבר כזה.מה אתה מדבר?? לי נכבה באמצע נסיעה! היה צריך להחליף אותו ולא היתה שום בעיה אחרת.
כנראה הרכב שלי והמצבר ז"ל לא שמעו שאין דבר כזה ובכל זאת זה קרה. באמצע כביש 6, באמצע הנתיב. האוטו כבר לא הגיב לגז, קלטתי שמשהו קורה והצלחתי להגיע לשול. קראתי לגרר והביאו לי מצבר חדש. שמו לי אותו והאוטו נסע עוד כמה שנים בלי בעיות.אין דבר כזה.
בכולופן לפי הידוע לי....
זה סיפור מוזר מאד ולא מוכר לרפואה...כנראה הרכב שלי והמצבר ז"ל לא שמעו שאין דבר כזה ובכל זאת זה קרה. באמצע כביש 6, באמצע הנתיב. האוטו כבר לא הגיב לגז, קלטתי שמשהו קורה והצלחתי להגיע לשול. קראתי לגרר והביאו לי מצבר חדש. שמו לי אותו והאוטו נסע עוד כמה שנים בלי בעיות.
נס רפואיזה סיפור מוזר מאד ולא מוכר לרפואה...
אבל לא צריך לכעוס, הכל בסדר, קרה אז קרה....
אם המצבר כל כך גמור עד שהרכב כבה בנסיעה, לא יועיל לתת כבלים, כי הוא יכבה עוד פעם.מי שיודע אפילו בידידים אם המצבר נכבה באמצע נסיעה הם לא מוציאים קריאה של כבלים ולא מגיעים לסייע מכיוון שזו לא בעייה של מצבר.
דבר ראשון זה לא מדוייק, גם למצבר ריק ממש עוזר כבלים,אם המצבר כל כך גמור עד שהרכב כבה בנסיעה, לא יועיל לתת כבלים, כי הוא יכבה עוד פעם.
אשריך!מנסיוני כמתנדב בידידים וכמוקדן בידידי
ידידים היה אצלי שניה אחת , חיבר בוסטר, אמר לי לנסוע לפחות חצי שעה
והתנדף.
אשמח לעוד חוות דעת
לא מחזיר לפעילות אלא ממלא אותו כדי שלא יכבה באמצע ניסעה,@שלמה בלושטיין וכן לכל שאר העונים -
תודה רבה על כל המידע במחכים!
רק אחזור לשאלה שאיתה פתחתי,
האם יש משהו לעשות במצבר שמתחיל לגמגם,
נראה לפי מש @יוו כתב שאם נוסעים חצי שעה ברכב מונע זה מחזיר לפעילות את המצבר
האם זה באמת נכון למקרה הנ"ל?
בחצר של סבא..(אמיתי לא שיר..)כלומר הרכב מונע, מוציאים ממנו את המצבר לגמרי והוא לא נכבה
סתם בשביל לחזק את מה ש @שלמה בלושטיין כתב
כשמחליפים מצבר הרבה פעמים משאירים את הרכב מונע כדי לא לאבד את הזיכרונות של המערכת וכו' [לפחות ברכבים ישנים זה ככה]
כלומר הרכב מונע, מוציאים ממנו את המצבר לגמרי והוא לא נכבה אגם שיכול לקחת כמה דקות עד שישמו לו את המצבר הישן.
הסיבה מאוד פשוטה, ברגע שהרכב דלוק הוא עובד על החשמל שמיוצר ע"י האלטרנטור.
@יוו לגבי רכב שהברקס מתקשח במהלך נסיעה, מערכת הבלימה היא הידראולית והיא יעילה כשהמנוע דלוק - לא קשור לתקינות המצבר, כשהמנוע לא דלוק גם אם המצבר תקין הברקס קשה.
אם תוך כדי נסיעה הברקס מקשיח ויש במקביל גמגום במנוע זה יכול לרמוז על צורך בניקוי בית מצערת תקלה בחיישן ועוד כמה אפשרויות, אם חוץ מזה הכל תקין אני לא יודע מה יכולה להיות הסיבה אבל בכל מקרה חובה לבדוק אצל מוסכניק אמין כי זה יכול להגיע לסכנת נפשות.
נפלא, גם אני ויש כאן אדם שעושה בדיקות למצבר בחינם ואומר לך האם צריך להחליף מצבר או לא,ביתר עילית
אחד התחומים עם הכי הרבה רמאויות זה תחום הרכב,כל כך מזדהה עם הכתוב בשרשור, על רמאויות.
החליפו לי פעם מצבר, כשהבעיה בכלל היתה במעגל החשמלי שנוצר ע"י האלטרנטור.
החליפו לי פעם סטרטר, כשהבעיה בכלל היתה במגעי החיבור של המצבר.
לא יאומן כמה רמאויות יש ביקום הקטן שלנו.
ועל זה נאמר, גם זו לטובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: