אין התייחסות לזה.ומה החוק היבש קובע לגבי חודשים שיש בהם 174?
החוק היבש הוא כזה:
ומהי משרה מלאה?
אין התייחסות לזה.ומה החוק היבש קובע לגבי חודשים שיש בהם 174?
אם אני מבין נכון, כתוב פה שבחודשים ארוכים, נדקשים יותר שעות כדי למלאות משרה מלאה, אז שוב הגענו לחוסר של אותה שעה או חלקה.אין התייחסות לזה.
החוק היבש הוא כזה:
צפה בקובץ המצורף 1815083
ומהי משרה מלאה?
צפה בקובץ המצורף 1815085
רשום שעובד שעבד בכל יום עבודה את מלוא שעות התקן היומי נחשב שעבד במשרה מלאה.אם אני מבין נכון, כתוב פה שבחודשים ארוכים, נדקשים יותר שעות כדי למלאות משרה מלאה, אז שוב הגענו לחוסר של אותה שעה או חלקה.
אמהות יקרות העובדות 8 שעות- אל תוותרו ! החוק איתכן אני עובדת חברת XX גדולה ומפורסמת והם גם ניסו להגיד לי שאני לא זכאית ושאני בעצם עובדת 7.5 שעות עם הפסקה וכו', כל מי שכתוב לה בחוזה 8 שעות מגיע לה שעת הנקה לפי החוק, החברות פשוט מנסות להרוויח עליכן!! אל תוותרו , תגידו שתתבעו וכו', חברה שעושה בעיות עם שעת הנקה פשוט אל תגשו דרכה למכרזים,(בסוף הם נתנו לי, ראו שאני לא מוותרת..)אולי אפשר לעשות עצומה ולפנות לחכי"ם הרלוונטים לתיקון נוסף על החוק שיהיה ברור לכולם.
אם מישהו צריך את נוסח "הקריאה שניה ושלישית" בכנסת אני יכולה לעלות. לי זה נראה לי עזר. (וגם אם לא, אולי זה יכול לעזור לה. )
אשמח שתעלי את הקובץ או הלינק שמשם לקחת אותו.תודה לכל מי שענה והתייחס
מצאתי את הקובץ של התיקון לחוק לגבי השעת הנקה וכתוב שם מפורש שהתיקון נתקן בשביל העובדות 8 שעות
וחישבו אותו (משום מה) לפי 22 ימים לחודש.
וכן שמה שקובע זה התקן שהעובדת חתומה עליו ולא מספר השעות שעבדה בפועל..
שלחתי להם ובנתיים לא כ"כ ידעו מה לענות....
אני מקווה שיסתדר אבל אם לא אני ישמחל עזרתך @חדוה טוקר
"עובד שבכל יום עבודה באותו חודש עבד את מלוא שעות התקן היומי---"אין התייחסות לזה.
החוק היבש הוא כזה:
צפה בקובץ המצורף 1815083
ומהי משרה מלאה?
צפה בקובץ המצורף 1815085
התייעצת עם המנהל שלך מטעם המשטרה? (רמ"ד)תודה לכל מי שענה והתייחס
מצאתי את הקובץ של התיקון לחוק לגבי השעת הנקה וכתוב שם מפורש שהתיקון נתקן בשביל העובדות 8 שעות
וחישבו אותו (משום מה) לפי 22 ימים לחודש.
וכן שמה שקובע זה התקן שהעובדת חתומה עליו ולא מספר השעות שעבדה בפועל..
שלחתי להם ובנתיים לא כ"כ ידעו מה לענות....
אני מקווה שיסתדר אבל אם לא אני ישמחל עזרתך @חדוה טוקר
האמת שלקחתי אותו מחיפוש בפרוג...אשמח שתעלי את הקובץ או הלינק שמשם לקחת אותו.
אני לא יודעת איך עושים את זה (אין לי פרימיום)חפשי את המייל שלי בהיסטוריה של. פרוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: