אני לא רואה אולי כי אין לי מנוי פרימיום?שלחתי בפרטי בקשה לפרטים
אני לא רואה אולי כי אין לי מנוי פרימיום?שלחתי בפרטי בקשה לפרטים
החל משבוע הבא מתחילה ההפצה של יתרת הכרטיסים (למעט אלו שאין לנו את הטלפון שלהם או שלא עונים לטלפון שלהם)פרטיך נמצאים במערכת הכרטיסים בדרך אליך זמן משוער לקבלה כחודש. את זה אני שומע כרגע אבל יותר מחודש פלוס
שולחאני לא רואה אולי כי אין לי מנוי פרימיום?
הכל יושלםדבר ראשון תודה על התשובות דבר שני אלף שקלים זה יותר משליש
איך אפשר לדעת בלי מספר כרטיס?@אשל ירושלים
כבר אמרתי שנאבד לי הכרטיס המוטען
יש מצב לבדוק אם משהו מצא את הכרטיס והשתמש בו?
בלי לדעת את מספר הכרטיס?
בשביל שלא אבטל ובסוף יודיעו לי שבכלל לא היתה יתרה בכרטיס הקודם
וסתם תגרם לי אכזבה
לפי הפרטים שלנואיך אפשר לדעת בלי מספר כרטיס?
טובלפי הפרטים שלנו
שם
תעודת זהות
מאמינה שאצלכם יודעים בדיוק מה המספר כרטיס של כל אחד
אז יש לי מה לשלוח לך את הפרטים?
בכל מקרה כדאי לבטל במוקד, אם יהיו הטענות נוספות יוכלו לעשות אותם על הכרטיס הנותראז יש לי מה לשלוח לך את הפרטים?
אלא אם כן, היה לכם רק כרטיס אחדבכל מקרה כדאי לבטל במוקד, אם יהיו הטענות נוספות יוכלו לעשות אותם על הכרטיס הנותר
גם לנו זה ההודעה כבר מעל חודשהחל משבוע הבא מתחילה ההפצה של יתרת הכרטיסים (למעט אלו שאין לנו את הטלפון שלהם או שלא עונים לטלפון שלהם)
לצערינו יש תקלה בדפוס בארי וטרם התחילה ההפצה.גם לנו זה ההודעה כבר מעל חודש
איך נדע אם ניסו ליצור איתנו קשר ללא הצלחה?
שלחתי בפרטי@אשל ירושלים אודה מאוד אם תשלח לי באישי את המייל שלך שאוכל לברר מדוע אינני מקבלת את הכרטיסים כלל על אף שאני זכאית לכך.
גם אני אשמח לקבל הודעה פרטית כדי שאוכל לשאול על מקרה ספציפי לפי מספר הזהות שלי..שלחתי בפרטי
שלחתיגם אני אשמח לקבל הודעה פרטית כדי שאוכל לשאול על מקרה ספציפי לפי מספר הזהות שלי..
תודה רבה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: