מה האימייל של אשל ירושלים???.
הורידו שליש@אשל ירושלים
בדקתי, אך משם מה הורידו לי בסכומים שמגיע לי?
יכול להיות?
פקידה מהעיריה בארנונה אמרה לי שהיא שמעה שנגמר להם הכסף,
זה נכון?
תסתכל בהודעה שלפניך,הפעימה השלישית באותו סכום כמו הקודמות?
יש הבדל בין האיזורים? (אני מבני ברק)
הכרטיסים של כל הבקשות שאושרו בחודש וחצי האחרונים, הודפסו רק כעת, ויתחילו להפיץ אותם בשבוע הבא.@אשל ירושלים
תוכלו ליצור איתי קשר בפרטי,
אישרו לנו כבר לפני חודש את הבקשה
ועדיין לא קבלנו.
אנחנו ממודיעין עילית.
תודה.
זה לא קשור לחברת ההפצה, זה קשור לדפוס בארי, שם מודפסים ונעטפים הכרטיסים, הם דרשו לקבל את כל הכמות להדפסה בפעם אחת.שלום רב!
אין מילים להביע הערכה לפועלו הרב של אשל ירושלים כאן באשכול.
חן חן!
עכשיו לשאלה - כבר כמה שבועות שבמענה האוטמטי הוא אומר פרטיך נמצאו במערכת, הכרטיסים בדרך אליך, זמן משוער להגעת הכרטיסים הוא בעוד כחודש.
האם באמת אחר המתנה של חודשיים הזמן המשוער הוא עוד חודש?
זה חברת שליחים בינלאומי, זה מגיע דרך פלורידה?
מה הפירוש מתחילת אפריל, אז הגשת? אז אישרו לך? אז הודיעו לך שזה בדרך? מה ההודעה שאתה שומע במוקד (הסטאטוס של הכרטיסים מעודכן)אני גר בערד ומחכה כבר חודשים מתחילת אפריל ועדיין מחכה יש לך מושג מתי זה כבר יגיע? תודה
כמה מגיע לך? ידוע לך שבהטענה השלישית כולם מקבלים שליש פחות?בדקתי, אך משם מה הורידו לי בסכומים שמגיע לי?
יכול להיות?
פקידה מהעיריה בארנונה אמרה לי שהיא שמעה שנגמר להם הכסף,
זה נכון?
?עד מתי מטעינים לכל מי שלא נכנס הפעימה השלישית ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן
הפעימה השלישית קוצצה בשליש, לא יודע מה זה 1000 שקל פחות.הפעימה השלישית היתה פחות באלף שקלים מדוע?
אשל?עד מתי מטעינים לכל מי שלא נכנס הפעימה השלישית ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן
שאדון st ישלח לי בפרטי את הפרטים שלו ואבדוק
שלחתי בפרטי בקשה לפרטיםמה המייל?
פרטיך נמצאים במערכת הכרטיסים בדרך אליך זמן משוער לקבלה כחודש. את זה אני שומע כרגע אבל יותר מחודש פלוסמה הפירוש מתחילת אפריל, אז הגשת? אז אישרו לך? אז הודיעו לך שזה בדרך? מה ההודעה שאתה שומע במוקד (הסטאטוס של הכרטיסים מעודכן)
דבר ראשון תודה על התשובות דבר שני אלף שקלים זה יותר משלישהפעימה השלישית קוצצה בשליש, לא יודע מה זה 1000 שקל פחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: