תבדקי ברשות, בחלק גדול מהרשויות לא נותנים להוסיף ילדים חדשים שנולדו אחרי שהקובץ נשלח אלינוחדש
מודיעין עילית
תבדקי ברשות, בחלק גדול מהרשויות לא נותנים להוסיף ילדים חדשים שנולדו אחרי שהקובץ נשלח אלינוחדש
מודיעין עילית
תבדוק במערכת האוטומטית אם שמך מופיע כזכאי, במידה וכן הכרטיס יצא להדפסה, החלוקה תחל עוד 10 ימים.@אשל ירושלים קיבלתי הודעה ב13 לאפריל מעיריית ירושלים שהבקשה שלי אושרה
מה הלאה?
בהמשך השבועמתי הפעימה השניה,
מתי הכרטיסים נטענים פעם שניה?
תודה!
פונים לשרות הלקוחות של הרשת בה קנית, שידאגו להחזיר את הכסף לכרטיס
זה לא קשור למדינה? זה לא עונש שניסיתי להעביר אלכוהול?פונים לשרות הלקוחות של הרשת בה קנית, שידאגו להחזיר את הכסף לכרטיס
שאלת, הפניתי אותך למי שיפתור לך את הבעיה.זה לא קשור למדינה? זה לא עונש שניסיתי להעביר אלכוהול?
ומדוע זה קשור לרשת ולא למשרד הפנים
@אשל ירושלים אני ינסה לחדד את השאלהשאלת, הפניתי אותך למי שיפתור לך את הבעיה.
לא... לא@אשל ירושלים אני ינסה לחדד את השאלה
האם זה שזה נחסם לי זה מונע ממני לקבל את המענק השני?
דבר נוסף אם זה נחסם לי זה אומר שהכסף אבד, ואיבדתי את זכותי?
אנחנו עדיין באמצע חלוקה באופקים, גם אלו שרשומים במערכת, יתכן שהם הוגדרו כשגויים מכל מיני סיבות, והועברו לרשות לתיקון.@אשל ירושלים אנחנו מאופקים ורשומים במערכת שלכם כזכאים כל השכנים והמכרים שלנו קיבלו(כולל שכנים שלנו בבנין)ואנחנו עדיין לא קיבלנו אפילו הודעה או צינתוק זה תקין? תודה מראש
כנראה נמסר לשכן, שלח לי בפרטי מס' ת.ז. וטלפון, ואני אעדכן אצל מי זה@אשל ירושלים
קבלנו הודעה טלפונית שאנחנו אמורים לקבל את הכרטיס השני (בפעימה הראשונה)
לאחר חצי שעה קבלנו הודעה שהכרטיס נמסר
לא התקשר אלינו שליח
ואין לנו מעטפה בתיבת דואר
מה ניתן לעשות?
איך מגיעים אליכם בפרטיכנראה נמסר לשכן, שלח לי בפרטי מס' ת.ז. וטלפון, ואני אעדכן אצל מי זה
עדיין לא, עובדים על זה עכשיומה עם הפעימה השניה נכנס כבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: