דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

Chips

משתמש פעיל
אם הגשתי בקשה מקוונת להנחה בארנונה (ירושלים) לפני חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי תשובה בנדון
האם אני צריכה במקביל לבקש זכאות לתווים? או שאני אמורה לקבל אוטומטית ברגע שאקבל את ההנחה?
אציין שאני אמורה להיות זכאית רק לפי 2020

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
@אשל ירושלים קיבלנו הודעה של זכאות לתווים. האם יש דרך לבדוק עבטר כמה ילדים הזכאות, עוד לפני קבלת הכרטיס? (כדי לדעת האם התינוק החדש מעודכן)
תודה!

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל ירושלים לגבי הפעימה השניה, זה גם מי שקיבל את הכרטיס לפני שבוע, או שצריך שיעבור איזה זמן?
אין צורך שיעבור זמן, ברגע שמתחיל הפעימה השניה זה יוטען לכל זכאי שקיבל קודם לכן הטענה ראשונה (ובתנאי שיהיה מקום בכרטיס כפי שהסברנו מספר פעמים)

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
דבר ראשון תודה רבה לארגון אשל ירושלים שלקחו על עצמם את הפרויקט העצום הזה.
שבוע וחצי לפני פסח קיבלתי הודעה שנמצאתי זכאי ושליח יצור איתי קשר לגבי מועד החלוקה,
עברו כמה ימים ולא קיבלתי את הכרטיס, אז התקשרתי לאשל ירושלים ואמרו לי שהכרטיס אצל השליח ולכן אני צריך ליצור קשר עם חברת השליחויות.
יצרתי קשר עם חברת השליחויות שטענה שזה לא אצלם, וחוזר חלילה. מאז ניסיתי כמה פעמים ליצור קשר עם אשל ירושלים וכל פעם התשובה הייתה הכרטיס אצלך בימים הקרובים.
לפני שבוע קיבלתי הודעה עם מס' הזמנה ומס' כרטיס ושהשליח אמור להגיע בשעות הקרובות וכמובן הוא לא הגיע, יצרתי קשר עם חברת השליחויות והם הביאו לי את המספר של השליח שטען שהוא לא שליח אלא מארגן מוקדי חלוקה...
בקיצור זה רק התמצית למסעו של הכרטיס שעדיין לא הסתיים..
@אשל ירושלים
איך בכל אופן אני יכולה לקבל תשובה מתי אני כן יראה את הכרטיס והאם כשאקבל אותו [אולי בעוד מס' חודשים] אני יפסיד חלק מהמענקים שיעבור זמנם תודה רבה.
דבר ראשון לא תפסידי כלום, כל זכאי מוטען רטרואקטיבית, שנית בגלל המסע הארוך שעברת תשלחי לי בפרטי את מס' הזהות ושם העיר ונסייע לאתר אותו

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נכנסתי עכשיו לבירור משלוחים לפי מספר ההזמנה וזה מה שהוא מראה
התקבל בממשק
11/03/2021 14:24

התקבל ע"י שליח
20/04/2021 09:37
הקפאה - שליחות לא בוצעה
20/04/2021 16:51
תיאום מחדש
20/04/2021 21:00
איך יכול להיות שזה כבר יותר מחודש אצל החברה?
מאיזה עיר? בדרך כלל הם שמים סטאטוס כזה כשאין מספר טלפון (אנחנו לא אמורים לתת לחברת ההפצה מעטפות ללא מספר טלפון (אולם לצערנו בהרבה מקרים אין לרשות את מספר הטלפון לא הקווי ולא הסלולארי וכך הם מעבירים לנו את זה), אנחנו בכל זאת נותנים לחברת השליחויות את המעטפה, לפעמים זה עובד ולפעמים הם שמים אותו בהקפאה)

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל ירושלים קיבלנו הודעה של זכאות לתווים. האם יש דרך לבדוק עבטר כמה ילדים הזכאות, עוד לפני קבלת הכרטיס? (כדי לדעת האם התינוק החדש מעודכן)
תודה!
כרגע המערכת לא מאפשרת לבדוק אוטומטית, ולהמתין לנציג רק בשביל זה אין טעם, עדיף לחכות שיגיע ותוכלו לראות

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל ירושלים
רציתי לשאול -אני הגשתי בקשה בטופס מקוון של העיריה(ירושלים) לקבלת תווי מזון, קיבלתי תשובה שאני זכאית,
עבר מאז חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי!!!!!
למי אפשר לפנות בענין?זה מאד דחוף לי...
אם אתה מופיע במערכת שלנו כזכאי, (ניתן לבדוק במערכת הטלפונית האוטומטית) אתה בתוך הרשימה שמודפסת כעת, אותה נתחיל להפיץ עוד 10 ימים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה