דרוש מידע המענק של דרעי. הפרטים!

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לי אמרו באשל שכל 15 לחודש מטענים את הכרטיס במידה והוא התרוקן
טעה מי שאמר כך, תחילת ההטענה תהיה במהלך השבוע, הכרטיסים מוטענים מידי לילה בהתאם למקום הפנוי שיש בהם, עד להשלמת ההטענה השניה במלואה.

משהקפלן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
טעה מי שאמר כך, תחילת ההטענה תהיה במהלך השבוע, הכרטיסים מוטענים מידי לילה בהתאם למקום הפנוי שיש בהם, עד להשלמת ההטענה השניה במלואה.
יש כאן מסקנה אחת מאד ברורה. אם רוצים לנהל משהו באופן יעיל, אסור לפרק אותו לגורמים, באופן שכל גוף אין לו שום אחריות ושליטה על הגוף השני. ואני מקוה שילמדו את הלקח עבור פרוייקטים עתידיים.....

שלג קל

משתמש מקצוען
יש כאן מסקנה אחת מאד ברורה. אם רוצים לנהל משהו באופן יעיל, אסור לפרק אותו לגורמים, באופן שכל גוף אין לו שום אחריות ושליטה על הגוף השני. ואני מקוה שילמדו את הלקח עבור פרוייקטים עתידיים.....
צודק!
אבל שים לב כאן הויכוח היה בתוך אותו גוף עצמו שנקרא אשל ירושלים

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מסקנות עושים בסוף, הפרוייקט כרגע בסוף השליש הראשון.....

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מי שנשאר לו סכום בכרטיס רק ישלימו לו את הסכום?
כן, אבל כל לילה המחשב סורק את הכרטיסים ובודק אם יתפנה יתרה נוספת ומטעין שוב, עד להטענה של הסכום המלא (זהה לסכום שקיבלתם בהטענה הראשונה), חשוב לדעת העידכון מישראכרט מגיע באיחור של יומיים, ולכן גם אם השתמשתם היום ופיניתם מקום בכרטיס, מערכת המיחשוב שלנו יודעת על כך רק יומיים מאוחר יותר.

נפלא

משתמש רשום
מה יהיה עם בני ברק
קיבלתי אישור במייל על הזכאות כבר לפני 5 שבועות
ועדיין הנתונים עוד לא נמצאים בכלל אצל פתחון לב
יש למישהו מושג מה הולך שם
ויש מישהו שנרשם לתווי מזון וכבר קיבל???

yyff

משתמש פעיל
מה יהיה עם בני ברק
קיבלתי אישור במייל על הזכאות כבר לפני 5 שבועות
ועדיין הנתונים עוד לא נמצאים בכלל אצל פתחון לב
יש למישהו מושג מה הולך שם
ויש מישהו שנרשם לתווי מזון וכבר קיבל???
אמרו לי בעיריית בני ברק שהם עדיין לא העבירו את הרשימה של הזכאים מהבקשות לעמותת פתחון לב. כך שאין מה להמתין לשליח כרגע עד שהם ישלחו את כל הנתונים. כנראה הם רוצים לערוך רשימה של כל הזכאים ולהעביר במרוכז את כולה לפתחון לב.

לרעהו

משתמש מקצוען
אמרו לי בעיריית בני ברק שהם עדיין לא העבירו את הרשימה של הזכאים מהבקשות לעמותת פתחון לב. כך שאין מה להמתין לשליח כרגע עד שהם ישלחו את כל הנתונים. כנראה הם רוצים לערוך רשימה של כל הזכאים ולהעביר במרוכז את כולה לפתחון לב.
עיריית בני ברק במיטבה...כולם כבר קיבלו מזמן והם?? עדיין לא הביאו נתונים:(

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי

אשל ירושלים-
איך אפשר לשלוח לכם פרטים איפה מתעכבים הכרטיסים שלנו? כבר לפני שבועיים שמענו על הזכאות וזה עדיין לא בחברת שליחויות.

כתיב וכתב

משתמש פעיל
שלום רב ניסיתי לעבור בין ההודעות הרבות פה ולא מצאתי תשובה אולי מישהו יודע אם אחד מבני הזוג תושב חוץ אבל רשום בעירייה נגיד זוג עם 3 ילדים שמקבל הנחה בארנונה לפי 5 נפשות האם זכאים לקבל עבור הבן זוג עוד 300 ש"ח או רק עבור הבן זוג האזרח הישראלי ו3 ילדים?
לא זכאי מי שלא תושב ישראל ..

• תודה
Reactions: mum

אנונימית חדשה

משתמש פעיל
זה לא קשור לחברת האשראי, ולא לעמותה, זה אך ורק רשת המזון, עלייך לפנות לשרות הלקוחות של רשת המזון.

כבר פניתי כמה פעמים לשערי רווחה, הוא לקח את הכרטיס שלי הזין את הפרטים והראה במחשב תסתכלי איך יש פה חיוב אחד רק של 400 והחיוב השני של ה430 אין לנו, אז מה את רוצה מאתנו זה לא קשור אלינו, אני נמצאת במצב הזוי שכל אחד מפיל את זה על השני ואני נופלת בין הכסאות, אם לא היה מדובר בסכום כל כך גבוה, או אם הכסף לא היה לנו כל כך חשוב לנו כבר באמת הייתי מתייאשת, אבל אנא.... מה אפשר לעזור לי לגמור עם הסאגה הזאת (היום יש 4 שבועות בדיוק מאז שנגבה או יותר נכון נגנב ממני הכסף)
מה אני אמורה לעשות??

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה