אפשר לנסות, תלוי במערכות המחשב של הרשתות השונותהאם אפשר לקנות בכרטיס דרך האינטרנט
אפשר לנסות, תלוי במערכות המחשב של הרשתות השונותהאם אפשר לקנות בכרטיס דרך האינטרנט
המספר הזה הוא של משרד הבריאות, לקבלת קוד להנפקת תו ירוק (בעבר גם על כניסה לבידוד).רק תיקון למספר 025080999 (כתבתי 5 במקום 2)
המספר הזה הוא של משרד הבריאות, לקבלת קוד להנפקת תו ירוק (בעבר גם על כניסה לבידוד).
לי אמרו באשל שכל 15 לחודש מטענים את הכרטיס במידה והוא התרוקןההטענה השניה תהיה בע"ה במהלך השבוע הבא, הודעה קולית תישלח למשפחות לאחר ביצוע ההטענה
טעה מי שאמר כך, תחילת ההטענה תהיה במהלך השבוע, הכרטיסים מוטענים מידי לילה בהתאם למקום הפנוי שיש בהם, עד להשלמת ההטענה השניה במלואה.לי אמרו באשל שכל 15 לחודש מטענים את הכרטיס במידה והוא התרוקן
יש כאן מסקנה אחת מאד ברורה. אם רוצים לנהל משהו באופן יעיל, אסור לפרק אותו לגורמים, באופן שכל גוף אין לו שום אחריות ושליטה על הגוף השני. ואני מקוה שילמדו את הלקח עבור פרוייקטים עתידיים.....טעה מי שאמר כך, תחילת ההטענה תהיה במהלך השבוע, הכרטיסים מוטענים מידי לילה בהתאם למקום הפנוי שיש בהם, עד להשלמת ההטענה השניה במלואה.
צודק!יש כאן מסקנה אחת מאד ברורה. אם רוצים לנהל משהו באופן יעיל, אסור לפרק אותו לגורמים, באופן שכל גוף אין לו שום אחריות ושליטה על הגוף השני. ואני מקוה שילמדו את הלקח עבור פרוייקטים עתידיים.....
אין וויכוח הנ"ל פנתה לעובדת המשרד (כנראה מהיכרות אישית) שלא קשורה או שייכת לפרוייקט הזהצודק!
אבל שים לב כאן הויכוח היה בתוך אותו גוף עצמו שנקרא אשל ירושלים
מסקנות עושים בסוף, הפרוייקט כרגע בסוף השליש הראשון.....יש כאן מסקנה אחת מאד ברורה. אם רוצים לנהל משהו באופן יעיל, אסור לפרק אותו לגורמים, באופן שכל גוף אין לו שום אחריות ושליטה על הגוף השני. ואני מקוה שילמדו את הלקח עבור פרוייקטים עתידיים.....
כן, אבל כל לילה המחשב סורק את הכרטיסים ובודק אם יתפנה יתרה נוספת ומטעין שוב, עד להטענה של הסכום המלא (זהה לסכום שקיבלתם בהטענה הראשונה), חשוב לדעת העידכון מישראכרט מגיע באיחור של יומיים, ולכן גם אם השתמשתם היום ופיניתם מקום בכרטיס, מערכת המיחשוב שלנו יודעת על כך רק יומיים מאוחר יותר.מי שנשאר לו סכום בכרטיס רק ישלימו לו את הסכום?
אמרו לי בעיריית בני ברק שהם עדיין לא העבירו את הרשימה של הזכאים מהבקשות לעמותת פתחון לב. כך שאין מה להמתין לשליח כרגע עד שהם ישלחו את כל הנתונים. כנראה הם רוצים לערוך רשימה של כל הזכאים ולהעביר במרוכז את כולה לפתחון לב.מה יהיה עם בני ברק
קיבלתי אישור במייל על הזכאות כבר לפני 5 שבועות
ועדיין הנתונים עוד לא נמצאים בכלל אצל פתחון לב
יש למישהו מושג מה הולך שם
ויש מישהו שנרשם לתווי מזון וכבר קיבל???
עיריית בני ברק במיטבה...כולם כבר קיבלו מזמן והם?? עדיין לא הביאו נתוניםאמרו לי בעיריית בני ברק שהם עדיין לא העבירו את הרשימה של הזכאים מהבקשות לעמותת פתחון לב. כך שאין מה להמתין לשליח כרגע עד שהם ישלחו את כל הנתונים. כנראה הם רוצים לערוך רשימה של כל הזכאים ולהעביר במרוכז את כולה לפתחון לב.
לא זכאי מי שלא תושב ישראל ..שלום רב ניסיתי לעבור בין ההודעות הרבות פה ולא מצאתי תשובה אולי מישהו יודע אם אחד מבני הזוג תושב חוץ אבל רשום בעירייה נגיד זוג עם 3 ילדים שמקבל הנחה בארנונה לפי 5 נפשות האם זכאים לקבל עבור הבן זוג עוד 300 ש"ח או רק עבור הבן זוג האזרח הישראלי ו3 ילדים?
זה לא קשור לחברת האשראי, ולא לעמותה, זה אך ורק רשת המזון, עלייך לפנות לשרות הלקוחות של רשת המזון.
כבר פניתי כמה פעמים לשערי רווחה, הוא לקח את הכרטיס שלי הזין את הפרטים והראה במחשב תסתכלי איך יש פה חיוב אחד רק של 400 והחיוב השני של ה430 אין לנו, אז מה את רוצה מאתנו זה לא קשור אלינו, אני נמצאת במצב הזוי שכל אחד מפיל את זה על השני ואני נופלת בין הכסאות, אם לא היה מדובר בסכום כל כך גבוה, או אם הכסף לא היה לנו כל כך חשוב לנו כבר באמת הייתי מתייאשת, אבל אנא.... מה אפשר לעזור לי לגמור עם הסאגה הזאת (היום יש 4 שבועות בדיוק מאז שנגבה או יותר נכון נגנב ממני הכסף)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: