גם אנחנו קבלנו אתמול טלפון -בני ברקגם אנחנו מבני ברק וקבלנו טלפון ממשרד הפנים לאשר את פרטי הכתובת
מס' הטלפון הוא: 02-3135081
קבלנו את השיחה לנייד ולא לטלפון הביתי
גם אנחנו קבלנו אתמול טלפון -בני ברקגם אנחנו מבני ברק וקבלנו טלפון ממשרד הפנים לאשר את פרטי הכתובת
כנ"לגם אנחנו מבני ברק וקבלנו טלפון ממשרד הפנים לאשר את פרטי הכתובת
לא ראיתי שהתקשרו אליי מהמספר הזה, אז ניסיתי להתקשר בעצמי,גם אנחנו מבני ברק וקבלנו טלפון ממשרד הפנים לאשר את פרטי הכתובת
תנסי להקיש מס' זהות ללא 0 בהתחלה (או ההפך - אם כך עשית לפני כן). מספר הזהות צריך להיות כפי שמופיע על חשבון הארנונה.איזה מוזר
התקשרתי למוקד עירית מודיעין עילית
היה צריך להקיש ת.ז כדי לדעת אני אני זכאית
הקשתי ת.ז
ואומרים לי כי מספר הזהות לא מופיע במערכת
יש לבדוק בעיר שבה אנו גרים
ואני גרה במודיעין עילית
דירה שלי
כבר 15 שנה
כנ"ללא ראיתי שהתקשרו אליי מהמספר הזה, אז ניסיתי להתקשר בעצמי,
אני שומעת פתיח על חלוקת התלושים של משרד הפנים ואז המערכת מודיעה שהמספר ממנו התקשרתי לא רשום במערכת שלהם.
ניסיתי מכל הטלפונים האפשריים - אף אחד לא מוכר במערכת.
כמובן שיש לי הנחה מעל 70%, גם ב 2020.
אצל מי אני אמורה לברר למה הטלפון שלי לא רשום אצלם?
כנ"לכנ"ל
מה עושים??
לאאלו שמקבלים הנחה בארנונה 80% מטעמי נכות, גם זכאים?
ויכולים להגיש בקשה אם ההכנסות נמוכות?
למה לא?
ויכולים להגיש בקשה אם ההכנסות נמוכות?כת
בו במפורש
לפי ההכנסות
לא בגלל קיצבה
כןויכולים להגיש בקשה אם ההכנסות נמוכות?
מדובר בירושלים
איפה?
לאיזה מספר טלפון בעיריה [בני ברק] מתקשרים כשיש תקלה בכתובת שמושמעת בתקליט האוטומטי ?התקשרתי הבוקר לעירייה (בני ברק), הנציגה בדקה וראתה שרשום אצלם רק הטלפון הנייח של הבית ולא הנייד (כך או כך, גם הטלפון הנייח לא היה מוכר במשרד הפנים), והיא ביקשה ממני את מספר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: