איפה מעדכנים מס' טלפוןלא צריך למלא טופס בקשה
רק לעדכן מספר טלפון מעודכן ליצירת קשר
מה שצורף פה למעלה זה טופס בקשה
איפה מעדכנים מס' טלפוןלא צריך למלא טופס בקשה
רק לעדכן מספר טלפון מעודכן ליצירת קשר
לכאורה כוונתכם הנחה ל2021 ע"פ שומה של 2020.מישהו יודע מה לגבי עצמאים שעדין לא יכלו לבקש הנחה על 2020?
האם יתחשבו בהנחה שקבלו ב-2019?
מישהו יודע מתי מעבירים מידע על מקבלי ההנחות של 2021? הרי אפשר לקבל הנחה עד 31.3לכאורה כוונתכם הנחה ל2021 ע"פ שומה של 2020.
ובלי קשר לעצמאים, כל מקבלי ההנחות ב2020 זכאים לתלושים.
באחריות הרשות המקומיתמישהו יודע מתי מעבירים מידע על מקבלי ההנחות של 2021? הרי אפשר לקבל הנחה עד 31.3
זה הבעיה, אצלנו מסרבים בכלל לדבר ולענות על השאלות. "העברנו את של 2020 כמו שביקשו מאיתנו וזהו".באחריות הרשות המקומית
אין אף נציג אנושי ונחמד שמוכן לעזור? לנציגי שס אמור להיות אינטרס לעזור, הרי זה רשום ע"ש הבוס.זה הבעיה, אצלנו מסרבים בכלל לדבר ולענות על השאלות. "העברנו את של 2020 כמו שביקשו מאיתנו וזהו".
כאן לא.אין אף נציג אנושי ונחמד שמוכן לעזור? לנציגי שס אמור להיות אינטרס לעזור, הרי זה רשום ע"ש הבוס.
בשיחה עם נציג כרגע במוקד בירושלים-
מעבירים את הפרטים לעמותה בתאריך 29.3
והחלוקה תתחיל רק החל מה1 לאפריל.
נראה שלא כדאי להסתמך על התלושים הללו לפסח
הרי הסכום המקסימלי לפעימה זה 2400 ש"חבשו"ת של דגל כתוב כך:
צפה בקובץ המצורף 851622
ראיתי שלמעלה דנו בזה האם הכוונה שמי שהשתמש משהו מהאלף מקבל עוד אלף, או שהפעימה השניה היא רק למלאות עד אלף ותו לא (זאת אומרת שמי שלא רוקן את הכרטיס מקבל פחות).
זה נראה שיש בזה סתירה בין תחילת השורה השלישית לסוף התשובה. מעניין שלא כתבו פרט זה באופן ברור.
אח"כ ראיתי באתר כל זכות שכתבו כך:
ונראה מהם שאין הטענה מלאה נוספת לפני שמסיימים את הקודמת.
- בכל כרטיס ניתן לטעון עד 1,000 ש"ח. יש לממש את הכרטיס בכל פעימה באופן שיאפשר את הטענתו בפעימה הבאה (ההטענה תיעשה מרחוק).
הרי הסכום המקסימלי לפעימה זה 2400 ש"ח
איך זה מסתדר עם הנכתב כאן שזה מוגבל ל - 1000 ש"ח ?
כנראה שיש משפחות שיקבלו יותר מכרטיס אחד, או שמיד כשיסיימו זה יטען.הרי הסכום המקסימלי לפעימה זה 2400 ש"ח
איך זה מסתדר עם הנכתב כאן שזה מוגבל ל - 1000 ש"ח ?
ניסית פעם נוספת? אולי טעות הקשה?איזה מוזר
התקשרתי למוקד עירית מודיעין עילית
היה צריך להקיש ת.ז כדי לדעת אני אני זכאית
הקשתי ת.ז
ואומרים לי כי מספר הזהות לא מופיע במערכת
יש לבדוק בעיר שבה אנו גרים
ואני גרה במודיעין עילית
דירה שלי
כבר 15 שנה
ניסיתי כמה פעמיםניסית פעם נוספת? אולי טעות הקשה?
זה מיועד לחריגים תושבי י-םלמה צריך למלא טופס בקשה אם טענו עד עכשיו שזה אוטומטי ? והזכאים יקבלו בלי בקשה כלשהי
משהו השתנה?
עשיתם הנחה בארנונה בשנה האחרונה?ניסיתי כמה פעמים
גם את שלי וגם את של בעלי
לא מופיעים כתושבי מודיעין עילית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: