איך מפעילים את הכרטיס? מה הטלפון?
תלוי מאיזה אזור ירושלים/מרכז.0777711175
לוקח כמה דקות או כמה שעות עד שמתעדכן
אפשר לברר יתרה ב 036364664
אם אתם מהמרכז לא תצליחו להפעיל מהמספר הזה
איך מפעילים את הכרטיס? מה הטלפון?
תלוי מאיזה אזור ירושלים/מרכז.0777711175
לוקח כמה דקות או כמה שעות עד שמתעדכן
אפשר לברר יתרה ב 036364664
אז איך מפעילים בירושלים?תלוי מאיזה אזור ירושלים/מרכז.
אם אתם מהמרכז לא תצליחו להפעיל מהמספר הזה
איך זוכים לקבל כרטיס?אנחנו מבני ברק- קיבלנו אתמול,
דברתי עם המוקד והם אמרו שזה לא מוגבל בזמן בכלל (אפשר להשתמש אפילו עוד שנה)קיבלתי עידכון ששווה בירור.
הכסף שהוטען בכרטיס בתוקף עד מחר.
ביום חמישי אמורים להטעין שוב ומי שלא סיים את הכסף יקבל רק את החלק שישלים לסכום המלא.
אם זה אכן נכון עדיף להוציא את הכסף לחשבון במכולת למי שיש או לקנות מוצרים יבשים שאין בעיה להחזיר אותם ואז לעשות ביטול על הקניה ומקבלים זיכוי שתוקפו לשנה.
חג שמח ובהצלחה לכולם.
מישהו בקריות, רכסים קיבל?איך זוכים לקבל כרטיס?
כנ"ל. גם לי אמרו כךדברתי עם המוקד והם אמרו שזה לא מוגבל בזמן בכלל (אפשר להשתמש אפילו עוד שנה)
וכשנגמרת היתרה בכרטיס נטענת אוטומטית הפעימה הבאה
אני חוזר שוב על השאלה ואני מקווה שמישהו יוכל לענות עליהיש מישהו מב"ב שנרשם באמצעות הטופס לא מהנחה בארנונה וקיבל כבר ?
או שמי שנרשם באמצעות הטופס אוטומטי עובר לפעימה השניה?
תודה לעונים
תנסה בשלוחה 6,אנחנו בירושלים
ואין לנו ארנונה בירושלים, ומילינו את הטופס ושלחנו את כל הפרטים ותלושים וכו'
ואנחנו לא מצליחים לברר מה קורה עם הבקשה שלנו
בעירייה שולחים אותנו לאשל, ובאשל לא הצלחנו לדבר בנאדם רק המענה הממוחשב והוא אומר שאין לו פרטים על מ.ז. הזה
מה עושים?
למישהו יש פתרון?
ואם היתרה לא נגמרה כגון שנשאר 60 אג'???דברתי עם המוקד והם אמרו שזה לא מוגבל בזמן בכלל (אפשר להשתמש אפילו עוד שנה)
וכשנגמרת היתרה בכרטיס נטענת אוטומטית הפעימה הבאה
כנ"ל הם לא עונים שם ואמרו לי במייל שזה יבוא אלי לפני יומיים ולא הגיעתנסה בשלוחה 6,
או תבקש ממישהו שכבר קיבל כרטיס, שירשה לך להקיש המ.ז. שלו, כדי שתוכל לשוחח עם נציג.
דרך אגב, לי הם הרימו בשלוחה 6 אחרי 45 דקות המתנה...
בטלפון 0777711175איך מבצעים שיפעול בירושלים?
אם הבנתי נכון צריך לסיים את היתרה בכל הכרטיסים ואז תוך חודש נטענת אוטומטית הפעימה הבאהמה קורה כשגמרתי כרטיס אחד, ובשניים הנוספים לא השתמשנו.
זה נטען לפי כרטיס שנגמר? כשאנחנו מסיימים את כל הכרטיסים? או שזה רק השלמה?
אפשר להוסיף כמה שקלים במזומןואם היתרה לא נגמרה כגון שנשאר 60 אג'???
ולך תנסה עכשיו להשתמש ב60 אג'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: