גם אני אשמח לדע.ת.אפשר לדעת מה הקריטריונים לקבלת התווים?
אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל עד עכשיו חשבתי שזה רק למי שיש לו החה של 70% בארנונה. עכשיו הבנתי שכנראה יש עוד אופציות לקבל.
אשמח למידע מדויק.
איפה אפשר לברר
גם אני אשמח לדע.ת.אפשר לדעת מה הקריטריונים לקבלת התווים?
אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל עד עכשיו חשבתי שזה רק למי שיש לו החה של 70% בארנונה. עכשיו הבנתי שכנראה יש עוד אופציות לקבל.
אשמח למידע מדויק.
מצטרפת...ירושלמים, השמיעו קול!
מה קורה איתנו?
מה עושים תכל'ס?סוף כל סוף קיבלתי את הכרטיס כבר חשבתי שאקבל אחרי פסח
נראה לי שגם אני באותו סיפור
כמה אמורים לקבל זוג + 4 ?
קיבלתי 975
כמה אמורים לקבל?אני גם קיבלתי פחות
דחוף האם צריך לסיים את הסכום עד סוף השבוע שיטען הפעימה הבאה????
עמותות כשל ירושלים ושברון לב לא די שעיכבו את החלוקה בבג"ץ עכשיו הם מתמהמהים ומציקים למשפחות שנפגעו בקורונה בכשל ירושלים אין מענה בטלפון היום בגלל הבחירות (השבע אינו מבין את הרעב) מתי יביאו את הכרטיסים כשהחנויות יציגו מדפים ריקים הכרטיסים הרי מיועדים למשפחות עם הכנסה קטנה
מישהו יודע????כל השכנים שלי קבלו בנאות הפסגה ואני לא.
לאן לפנות?
בניתי על זה
אלי אף אחד לא טרח לצנתק או להתקשרתהיו זמינים בטלפון שבו צינתקו לכם,
גם ביום רגיל אין מענה...ו"לב שליחויות" הוקם בפתאומיות בשביל לתת ג'וב רציני למישהו על חשבוננו, הם לא משתלטים על העבודה הגדולה מכפי מידתם
לא חסרות חברות שליחויות אמינות ומוצלחות שיכלו לקחת על שכמם את הפרויקט הענק הזה וחבל, הלב האלה מגייסים נערים ונערות חסרי אחריות מהגורן ומן היקב, ממש אפשר גם לכנותם בדומה לחבריהם הנ"ל "חסרי לב שליחויות"
ממש כל הפרויקט הזה מצטיין בלבביות רבה
אני קבלתי היום ב ''ה לא לקנאכן ( חבר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: