ותכלס?להגיע שליח היום,
לא הגיע?
ותכלס?להגיע שליח היום,
שואלת גם.בי-ם
מאיזה מספר התקשרו?
שנדע לענות
בדרך כלל אני לא מתייחסת לכל השיחות ממספרים של 0799 וכדומה
לא יודע.ותכלס?
לא הגיע?
המייל הזה מחזיר תשובה אוטומטית שאין בה פרטים כמעט חוץ מלפנות לראשות. זה רובוט עונהשימו לב
למידע ובירורים לגבי הזכאות לקבלת הכרטיס הנטען, יש לפנות אל מחלקת הארנונה או המוקד העירוני של הרשות המקומית שמתגוררים בה.
כמו כן, ניתן לפנות למשרד הפנים בדוא"ל Pniot-mazon#moin.gov.il.
יש טופס באתר עיריית ירושליםאיך אני בודקת אם אני זכאית למענק? (בירושלים)
התקשרתי למספר של 02...... ואמרו שאפשר דרך המחשב, יש למישהו מושג?
לא מצאתי, אפשר קישור?יש טופס באתר עיריית ירושלים
תחפשי בגוגל טופס מענק עיריית ירושלים
חלם לגמרי, כי איפה משנים כתובת אם לא במשרד הפנים?לא יודע.
פשוט עברתי דירה לפני שנה וחצי, ואע"פ שבמשרד הפנים ובארנונה אני רשום בדירתי החדשה מזה זמן רב, ברשימה שהגישה העיריה למ. הפנים אני מופיע בכתובתי הישנה. חלם.
מה עם אשדוד מישהו יודע?
אלא אם כן מי שעבר עדכן את העיריה, חוץ מהארנונה.חלם לגמרי, כי איפה משנים כתובת אם לא במשרד הפנים?
זאת אומרת שמי שעבר דירה
מקבל תווים דרך הרשות הקודמת. נכון?
ניסיתי לבדוק בשיבלך- אבל אין שום אזכור לעניין אזרח או לא בהקשר לזכאות בגלל הנחה בארנונא.חשבתי שזה תלוי בהנחה לארנונה
לזה הוא נספר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: