כןרמי לוי מכבדים את הכרטיסים של משרד הפנים?
כןרמי לוי מכבדים את הכרטיסים של משרד הפנים?
יש עדיין מה לדבר עם הרשות המקומית?כי הרשות המקומית לא העבירה את פרטיכם אלינו.
כעת אין מה לעשות.
לאיש עדיין מה לדבר עם הרשות המקומית?
בקישור הזה@אשל ירושלים - איך אפשר לברר באיזה סכום זוכינו בכרטיסים (קיבלנו שלושה) ופירוט של השימוש בהם?
קיים כזה דבר?
אז מה עושים אם הכרטיסים עדיין לא הגיעו אלינו?ב10 בנובמבר יבוטלו כל הכרטיסים שלא שופעלו.
לאחר הביטול לא ניתן יהיה להפעיל אותם יותר - ולא יינתן כרטיס חילופי אחר במקומם.
למה לא הגיעו?אז מה עושים אם הכרטיסים עדיין לא הגיעו אלינו?
אנחנו אמורים לספוג את הנזק?
את זה גם אני שואלת, אין אפשרות ליצור קשר מהקומה הכשרה וכבר עברה חצי שנה מאז שמעתי שאנחנו זכאים.למה לא הגיעו?
איפה אתם גרים? מה הקשר לקומה כשרה?את זה גם אני שואלת, אין אפשרות ליצור קשר מהקומה הכשרה וכבר עברה חצי שנה מאז שמעתי שאנחנו זכאים.
אנחנו גרים בביתר,איפה אתם גרים? מה הקשר לקומה כשרה?
כרטיס שהופעל והשתמשו בו ןלא מימשו את ההטענה השלישית גם יבוטל??ב10 בנובמבר יבוטלו כל הכרטיסים שלא שופעלו.
התייחסנו לכרטיסים שלא שופעלו בכלל.כרטיס שהופעל והשתמשו בו ןלא מימשו את ההטענה השלישית גם יבוטל??
@אשל ירושלים האם זה רק אצלכם או גם בפתחון לב?ב10 בנובמבר יבוטלו כל הכרטיסים שלא שופעלו.
לצערנו, לא.גם אני
@אשל ירושלים אין אפשרות כבר לזכאות?
לא יודע@אשל ירושלים האם זה רק אצלכם או גם בפתחון לב?
אבקש פרטים בפרטי@אשל ירושלים אני קיבלת הכרטיסים ובפועל נטען לי רק פעימה אחת סכום של 1650 ש"ח עבור זוג ו2 ילדים ולא נטען שוב בטלפון אומרים שהזכאות הוא מקסימום 800 ש"ח להורה ו600 לילד מה אפשר לעשות ולמי לפנות שלחתי מייל אלכם ואין תגובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: