ישלימו בהמשךאשל ירושלים
אם אפשר לעזור הטעינו לנו פעימה שלישית היום ובאחד הכרטיסים חסר כסף
מה עושים??
תודה
ישלימו בהמשךאשל ירושלים
אם אפשר לעזור הטעינו לנו פעימה שלישית היום ובאחד הכרטיסים חסר כסף
מה עושים??
תודה
2/3 מההטענה השניה@אשל ירושלים או מישהו יכול לכתוב בבירור מה התעריף בפעימה השלישית?
תודה רבה
עם מי דיברו?מדוע?
לא דיברו על שלוש פעימות שוות?
מקום המגורים לא רלוונטי, ההטענה עדיין נמשכת.@אשל ירושלים
אני במודיעין עילית ועדין לא הטעינו לי פעימה שלישית?
ההורים הגיש מסמכים לעיריה וכתב שהבת הנשואה גרה אצלו בבית, העיריה העבירה אלינו רשימת נפשות עם מספרי זהות, אנחנו לא יודעים אם זה הגדולים או הקטנים , לא ניתן לעזור בנידון.@אשל ירושלים
תודה על עזרתכם
משפחה ברוכת ילדים שהבת התחתנה והגישה את כל המסמכים לעיריה בירושלים ואשרו לה את המענק ולמעשה לא נותנים לה נאמר לה שהאב קיבל בעבורה, יש לציין שגם לאחר נישואי הבת המשפחה מונה 14 נפשות כי"ר בלעה"ר כך למה לתת לאב מהגדולים בבית הרי ההגיון אומר להתחיל מהקטנים האם ניתן לעזור בנידון
ההפצה של כרטיסים למשפחות חדשות ולכאלו שהיו שגויים ותוקנו, תתחיל בסוף החודש.@אשל ירושלים
מתי יחולקו הכרטיסים למי שאושר במודיעין עילית ?
מהעריה אמרו לי שעד סוף החודש הלועזי ,זה באמת יקרה ?
שלום
אשמח לעזרתך
לפני כשלושה וחצי חודשים הגשנו את הבקשה + הנחה בארנונה היא אושרה . ואף העבירו את הפרטים (בבדיקה במענה האוטומטי)
לפני כחודש וחצי אף דיברתי עם מענה אנושי שבדקו את פרטי כתובת מגורים מס' נפשות וכו.... ואישרו שהכל תקין ומעודכן וזה סיפור של כחודש.
לפני שבועיים קיבלתי הודעת SMS שהתווים בדרך אלי.
ניסיתי להתקשר לבדוק מה קורה עם זה ופרטי לא נמצאים במערכת (של בעלי כן מופיע)
א. איך זה הגיוני ? ואיך אפשר לטפל בעניין?
ב. כמה זמן זה עוד סביר להמתין ?
תודה רבה!!!!
הקש מספר 6, נדאג לתיקון המענה הקולי (מחיקת אפשרות 2)@אשל ירושלים
אני מנסה לשמוע בקו שלכם אם יש לי זכאות !
אני מקיש 2 וחוזר לתפריט ראשי
כנראה יש בעיה במערכת
תודה מראש!
לפני שבועיים שבדקתי בשלוחה 2 אז היינו רשומים במערכת.הקש מספר 6, נדאג לתיקון המענה הקולי (מחיקת אפשרות 2)
בשבוע הבא מפיצים עשרות אלפי כרטיסים, בתקווה שאתם שם.@אשל ירושלים רציתי לשאול, לא קבלתי כרטיס מתי אני כבר יקבל אותו???
סתם... רק רציתי להגיד תודה על עבודת קודש מדהימה! איך שאתה עונה בכזאת סבלנות לכל טרדן....
יישר כוח!
בהצלחה!
תנסו את בן הזוג השני, יתכן והוא רשום כראש המשפחה, ראה בהודעה הקודמת הסברתי מה השתנה במערכת הבדיקה.@אשל ירושלים
לפני שבועיים שבדקתי בשלוחה 2 אז היינו רשומים במערכת.
ועכשיו כשאני בודק בשלוחה 6 [שלוחה 2 לא עובדת] אז זה אומר שפרטינו לא מופיעים במערכת.
למי להאמין?
@אשל ירושלים רציתי לשאול, לא קבלתי כרטיס מתי אני כבר יקבל אותו???
סתם... רק רציתי להגיד תודה על עבודת קודש מדהימה! איך שאתה עונה בכזאת סבלנות לכל טרדן....
יישר כוח!
בהצלחה!
לא באמת התכוונתי שתענה לי... באמת רק רציתי להגיד תודה!בשבוע הבא מפיצים עשרות אלפי כרטיסים, בתקווה שאתם שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: