אודה מאוד למי שיכול לענות לי !קיבלתי שבוע שעבר כרטיס
מישהו יודע כמה אמורים לקבל בכל פעימה? וכמה פעימות?
אודה מאוד למי שיכול לענות לי !קיבלתי שבוע שעבר כרטיס
מישהו יודע כמה אמורים לקבל בכל פעימה? וכמה פעימות?
ממש תודה300 למבוגר ו225 לילד.
עד 2400 ש"ח למשפחה. עד 1000 בכרטיס.
בע"ה, כתבנו כבר עשרות פעמים את כל הבעיות של ביתר ועירית ביתר, אין טעם לחזור על זה, עושים מאמצים ונקווה שנגיע לכולם@אשל ירושלים
כבר קיבלנו 3 הודעות ש'היום הכרטיסים יגיעו אליכם' ועדיין לא קיבלנו את הכרטיס הראשון!
[אנחנו מביתר]
מה קורה? יש לנו עדיין סיכוי לקבל?
מי זה אחרים, כבר ביצענו 190 אלף הטענותאמרו שעד שבועות יהיה לכולם את הפעימה השניה. בינתיים אני לא רואה לא עלי וגם על אחרים שמקבלים....
כתבתי כבר , ההודעה היה שאתם זכאים להטענה שניה, אין קשר בין ההודעה הזו להטענה בפועל.@אשל ירושלים@
כבר קיבלנו הודעה טלפונית שנכנסה הפעימה השניה והכרטיסים ריקים, מדוע?
אחרי שתשתמשו בכרטיסים, תקבלו אוטומטית תוך מספר ימים את ההטענה השניהקבלתי בימים האחרונים, לראשונה, שני כרטיסים, שבשניהם יחד יש את מלוא הסכום המגיע לי.
האם זה נחשב כפעימה הראשונה או שזה נחשב כבר כמו השני, כי הוותיקים מקבלים כעת את השני?
ומדה וזה הראשון, מתי אקבל את השני?
והאם זה שוב יתחלק לי בשני הכרטיסים?
המון המון תודה, אין מילים על המסירות!!
MP @ eSHeL.oRG.ILמה המייל שלכם ליצירת קשר?
או בהפצה הנוכחית, או בהפצה הבאה שתתחיל עוד שבועייםואם אני מופיעה אצלכם במערכת זה אומר שאני אמורה לקבל את הכרטיסים בהפצה הנוכחית? או שזה לא מחייב?
אכן, כתבתם. וכתבתם שזה יגיע תוך כשבוע וחצי, וכבר עבר מאז הרבה הרבה יותרבע"ה, כתבנו כבר עשרות פעמים את כל הבעיות של ביתר ועירית ביתר, אין טעם לחזור על זה, עושים מאמצים ונקווה שנגיע לכולם
אבל אחרי השבוע וחצי כתבנו, שעירית ביתר שלחה טלפונים שגויים לכל הרשימה החדשה, ולכן כמעט בלתי אפשרי להפיץ אותם, אנחנו עושים מאמצים לחלק בביתר, יתכן בשבוע וחצי ויתכן בחודש וחצי, כל התסכולים, יש להפנות למנהל מחלקת הגביה של העיריה.אכן, כתבתם. וכתבתם שזה יגיע תוך כשבוע וחצי, וכבר עבר מאז הרבה הרבה יותר
העניין הוא, אחרי שכבר עדכנו בכתובת החדשה שלנו, קיבלנו הודעה טלפונית שזה יגיע לכתובת הישנה
כבר 3 הודעות טלפוניות שהיום זה מגיע. ונאדה.
זה מתסכל!!
עליך להמתין, אנחנו עושים כעת חלוקה באשדוד, אנחנו נעשה עוד שבועיים חלוקה של רשימה חדשה באשדוד.@אשל ירושלים
אני מאשדוד
כשאני מחייג לטלפון שלכם נאמר לי שאני זכאי לקבל את המענק
אבל לא קיבלתי איזה טלפון או דואר
מה עלי לעשות?
שלחתי מייל למייל שכתבתם
צפה בקובץ המצורף 886609
לא, זה לא כמו כרטיסי אשראי, זה גם לא שם שם, הסברים מפורטים היו בדפים הקודמיםכמה זמן לוקח הטענה, כבר שבוע אומרים שההטענה בעיצומה, זה לא סנכרון כמו של כרטיסי אשראי, כולם בלילה אחד??
זה נשמע שיש קלדנים שעוברים שם שם???
אנחנו ב2021
בסוף תפסתי את המוקד שלכםקיבלת זוג עם ילד כי זה מה שהעיריה דיווחה לנו, אנחנו לא קובעים את מספר הילדים, תנסה לתקן בעיריה.... סיכויים קלושים שייצא מזה משהו.
עדכון.אבל אחרי השבוע וחצי כתבנו, שעירית ביתר שלחה טלפונים שגויים לכל הרשימה החדשה, ולכן כמעט בלתי אפשרי להפיץ אותם, אנחנו עושים מאמצים לחלק בביתר, יתכן בשבוע וחצי ויתכן בחודש וחצי, כל התסכולים, יש להפנות למנהל מחלקת הגביה של העיריה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: