אם אתה זכאי, תקבל.@אשל ירושלים גם אני
עוד לא קיבלנו פעימה ראשונה!
אם אתה זכאי, תקבל.@אשל ירושלים גם אני
עוד לא קיבלנו פעימה ראשונה!
תודה. אנסה לברר.את הכלל הזה שמעתי במו אזני באסיפה של משרד הפנים, כתשובה לשאלת אחד הגזברים בנוגע לילדי אומנה.
השאלה שלי היתה 'מה אני עושה במקרה כזה?'את השמות והטלפונים אנחנו מקבלים מהעיריות.
זה בעיה נקודתית שהיתה ברשת שופרסל, הבעיה באה על פתרונה לפני שבועיים, ומאז הם החזירו כבר את כל הכספים, תפנו לשרות לקוחות שלהם.@אשל ירושלים
בעיה ידועה אשמח אם תוכל לכתוב לי את פתרונה, העברתי את הכרטיס בטעות כאשר היה בקניה יין, איפה ואיך אני מעדכנת את זה, כדי שיוחזר לי הסכום?
תודה רבה על השירות, והזמינות, אין לתאר איך זה מקל את כל ההתנהלות
פונה לעיריההשאלה שלי היתה 'מה אני עושה במקרה כזה?'
ולא מי אשם
לא בטוח שיקבל כרטיס נוסף, אנחנו בודקים אפשרות טכנולוגית להטעין בכרטיס הקיים כברמי שהעירייה עדכנה
מתי אמור לקבל את הכרטיס הנוסף?
אבל זה יותר מ1000 שחלא בטוח שיקבל כרטיס נוסף, אנחנו בודקים אפשרות טכנולוגית להטעין בכרטיס הקיים כבר
אין דרך לקלוט אתכם בבית שמש בלי שעירית בני ברק תגיש תיקון ותבטל אותך, אבל אם כבר קיבלת בבני ברק כרטיס אין להם אפשרות לבטל.@אשל ירושלים , בשנה שעברה גרנו בבני ברק, אך בת.ז של אשתי נשאר הכתובת של ירושלים,
וכתוצאה מכך קבלתי תו מזון רק על השם שלי ולא על אשתי והילדים.
עכשיו אנחנו גרים בבית שמש, והגשתי בקשה לתוי מזון, ואי אפשר להגיש רק על האישה וחייבים לכתוב גם את פרטי הבעל,
השאלה אם זה יופיע אצלכם כשגוי עקב כפל נתונים, וא"כ איך אני מגיש רק על שם האשה והילדים?
גם אנחנו ככה תקופה ארוכה זה היה בהעברה מהעיריה וכשזה העבר סופסוף לקח עוד שבועיים עד שנקלט בפתחון לב וכרגע זה מעודכן אצלם הזכאות אבל מתי נקבל ?- אלוקים גדול אין מועד כל יום מחר מחרתייםגם אנחנו עם אותה בעיה,
שלחנו כבר לפני חודשיים וקיבלנו תשובה שאנחנו זכאים.
אך הת"ז לא מזוהה אצלם.
מה עושים?
בעיריה (בני ברק) אומרים שהעבירו כבר את השמות ועכשיו זה לא תחת אחריותם,
לפתחון לב אין מענה טלפוני.
יש למישהו יכולת לעזור???
@אשל ירושליםזה בעיה נקודתית שהיתה ברשת שופרסל, הבעיה באה על פתרונה לפני שבועיים, ומאז הם החזירו כבר את כל הכספים, תפנו לשרות לקוחות שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: