דיכאון ממירון@ששל מה העצבים?
כל הכבוד לו (להם) !@ניהול האתר @פרוג @הכלבויניק (אני לא יודע על עוד שמות של מנהלים)
הניק @אשל ירושלים לא גומר לעזור באשכול הזה במאות תשובות עוזרות וסבלניות ומשום מה בסך ההודעות שהוא כתב מופיע 0 מה שגם משפיע על התואר והמוניטין בחשבון.
אולי פשוט תחסכו לנו לעשות לייקים ופשוט תשנו מיד למשתמש סופר מקצוען כי אם צריך באמת את הפורום של איש את רעהו זה בשביל אנשים צדיקים כמוהו.
אנחנו מתחילים להפיץ מחר 13 אלף כרטיסים חדשים של שגויים שתוקנו ושל זכאים שמילאו טפסים. בקבוצה הזו, נמצאים כל אלו שאת פרטיהם קיבלנו מהעיריות עד תאריך 15 באפריל.שלום אשמח לדעת מה עוד עלי לעשות בכדי שאקבל את הכרטיס?
זכאית לכרטיס בגלל הנחה בארנונה . תשובה להנחה התקבלה לפני כחודש.
הגשתי לפני כמעט חודשיים בקשה מקוונת. (עוד לפני שידעתי את גובה הנחת הארנונה.) ולפני שבועיים וחצי בקשה ידנית
תודה רבה
הטענות של פעימה 2?
לכבוד אשל ירושלים
אולי תוכל לעזור לי
בתאריך 12 באפריל קבלתי עדכון במייל מעיירית בני ברק שאני זכאי לקבלת התווים
ועדיין במערכת של 'אשל ירושלים' זה אומר שפרטיי לא נמצאו במערכת
מה עוד אני יכול לעשות.
בני ברק בטיפול עמותת פתחון לב , לא של אשל ירושליםלכבוד אשל ירושלים
אולי תוכל לעזור לי
בתאריך 12 באפריל קבלתי עדכון במייל מעיירית בני ברק שאני זכאי לקבלת התווים
ועדיין במערכת של 'אשל ירושלים' זה אומר שפרטיי לא נמצאו במערכת
מה עוד אני יכול לעשות.
תבדוק שוב מחר בבוקרקיבלתי 3 כרטיסים ולאחר ההפעלה באחד מהם אין כלום, מה עושים?
לי אושרה הבקשה ב10/03 ועדיין הפרטים שלי אינם מופיעים בפתחון לב במייל ששלחתי בשבוע שעבר ענתה לי עובדת שהם יעבירו את השמות עד סוף מאיעד השבוע שעבר העירייה לא דווחה לפתחון לב על הזכאים החדשים, אלא רק על מי שקיבל הנחה 70% בשנת 2020.
בשבוע שעבר הרשימות הגיעו לפתחון לב ובמערכת האוטומטית הם מופיעים כזכאים (0732088553).
החלוקה תוך כחודש. יקבלו את כל הפעימות, ואין נזק כספי.
שימו לב, שאם הבקשה הוגשה בחודש ניסן, ייתכן והנתונים יעודכנו רק בסבב הבא. לפרטים - עיריית בני ברק (035776210)
הם מלכתחילה לא זכאים.האם יש סיכוי לתושבי חוץ לקבל את המענק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: