@אשל ירושלים
עד מתי העיריות יכולות להגיש? ומרגע שהגישו תוך כמה זמן במערכת נופיע?
מתחילים השבוע בחלוקה, (תוך יומיים שלושה)@אשל ירושלים מתי חלוקת הכרטיסים בפעימה השנייה? -למי שלא קיבל בכלל כרטיס בראשונה.
הסברנו, זה יושלם. (ראו הסברים בעמודים קודמים)@אשל ירושלים
הוטען לי בפעם השניה פחות ממה שמגיע לי, פעם ראשונה היה תקין פעימה שניה הסכום הופחת למה?
תודה רבה
זה יושלםקבלתי סכום נמוך.עם מי אני צריכה לדבר?
כ2000 כרטיסים בביתר נתחיל להפיץ בהמשך השבוע@אשל ירושלים מתי הפעימה הראשונה בביתר עילית?
לא בטוח שהעידכון, הגיע, ולא בטוח שאם הגיע כבר עודכן, לפיכך הפעימה השניה, זהה לראשונה והיא תושלם.@אשל ירושלים בפעימה הראשונה קיבלנו רק על בני הזוג בלא הילדים ביקשנו מהעירייה לעדכן ונמסר לנו שיעדכנו, נכון לעד היום לא קיבלנו עוד כרטיס או את היתרה המגיע לנו בטעינה לכרטיס , והיום הופקד לכרטיס באזור 420 ש"ח סכום שלא שייך לאף קטגוריה לא של טעינה חדשה ולא של השלמה של יתרה קודמת שהיא 900 על ארבעה ילדים
תודה על ההצטרפות לפורום וההענות לבקשת הכלל והפרט
@אשל ירושלים זה יגיע ביחד עם הפעימה השניה?כ2000 כרטיסים בביתר נתחיל להפיץ בהמשך השבוע
עד סוף מאי, לנו יקח עוד שבוע להכניס את הכל@אשל ירושלים
ראשונה ומיד אחרי זה שניה@אשל ירושלים זה יגיע ביחד עם הפעימה השניה?
תודה רבהראשונה ומיד אחרי זה שניה
לא הבנתי, הרי בפעם הראשונה היה תקין איך זה השתנה, בעבר הסברת שיתכן תקלה בפעם הראשונה, אבל לא בפעם השניה...הסברנו, זה יושלם. (ראו הסברים בעמודים קודמים)
הסברנו לפני כן שאין סינכרון מלא ומיידי בין ישראכרט למערכת המחשב של העמותות ולכן יתכנו מצבים שבמערכת שלנו אנחנו רואים שהכרטיס עדיין מלא ולא ניתן להטעין בו עוד כסף למרות שבפועל כבר השתמשתם בו , זה לא משנה את המצב כל אחד יקבל את הכל במהלך הימים הבאים.לא הבנתי, הרי בפעם הראשונה היה תקין איך זה השתנה, בעבר הסברת שיתכן תקלה בפעם הראשונה, אבל לא בפעם השניה...
העתקה מדפים קודמיםהסברנו לפני כן שאין סינכרון מלא ומיידי בין ישראכרט למערכת המחשב של העמותות ולכן יתכנו מצבים שבמערכת שלנו אנחנו רואים שהכרטיס עדיין מלא ולא ניתן להטעין בו עוד כסף למרות שבפועל כבר השתמשתם בו , זה לא משנה את המצב כל אחד יקבל את הכל במהלך הימים הבאים.
לאאם יש לי יתרה של שקל על אחד מן הכרטיסים, זה מעכב מהפעימה השניה להכנס?
רבע מהאנשים כבר קיבלו@אשל ירושלים מתי נכנס הפעימה השניה
כןמעוניין להבין
אם עדיין עוד לא קבלתי בכלל את הכרטיס
אז מתי שאני אסיים להשתמש עם הכסף
אז תוטען לי הפעימה השניה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: