צל"ש, בזכותך עלו על תקלה שמתוקנת כעת, צפויים עיכובים קלים בהטענה השניה.אתמול הכרטיסים שלי הוטענו בכל הסכום שהייתי אמורה לקבל,
ועכשיו קיבלתי עוד הודעה שהוטען לי בעוד 825 ש"ח,
ז"א שקיבלתי 825 ש"ח מיותרים,
מישהו נתקל בכזה דבר?
צל"ש, בזכותך עלו על תקלה שמתוקנת כעת, צפויים עיכובים קלים בהטענה השניה.אתמול הכרטיסים שלי הוטענו בכל הסכום שהייתי אמורה לקבל,
ועכשיו קיבלתי עוד הודעה שהוטען לי בעוד 825 ש"ח,
ז"א שקיבלתי 825 ש"ח מיותרים,
מישהו נתקל בכזה דבר?
לא.כולם במודיעין עילית קיבלו את הפעימה השנייה ?
אתה יכול להירשם בעיריה, לפי הכתובת בה אתה רשום בת.ז. שלך@אשל ירושלים אם אני לא רשום באף עירייה איך אני מקבל את המענק?
אני מתגורר בפועל בעיר אחרת ממה שרשום למעשה בת"ז, ובעיר בה רשום שאני מתגורר אני לא מופיע בעירייה. אני מתקשר אליהם שלום אני רוצה להרשם? להרשם למה? לעיריה? למענק? דיברתי איתם לפני חדשיים בערך ואמרו לי שאני לא מופיע ולא זכאי אצלם שאנסה היכן שאני מתגורר בפועל.אתה יכול להירשם בעיריה, לפי הכתובת בה אתה רשום בת.ז. שלך
זה לא נכון, אתה יכול להגיש בקשה בעיר בה אתה רשום בת.ס. , רק תביא בחשבון שהכרטיסים יגיעו לכתובת הרשומה בת.ז.אני מתגורר בפועל בעיר אחרת ממה שרשום למעשה בת"ז, ובעיר בה רשום שאני מתגורר אני לא מופיע בעירייה. אני מתקשר אליהם שלום אני רוצה להרשם? להרשם למה? לעיריה? למענק? דיברתי איתם לפני חדשיים בערך ואמרו לי שאני לא מופיע ולא זכאי אצלם שאנסה היכן שאני מתגורר בפועל.
יוטען בפעימה שניה גם ללא שימוש כללמי שיש לו כרטיס שיש שם מלכתחילה רק 300 למשל ועוד לא השתמש האם זה יוטען בפעימה שניה כיון שזה פחות מ1000 או שרק אחרי שמשתמש?
זה טעות,@אשל ירושלים
יש לי 3 כרטיסים שאומרים להיות מוטענים בכל פעימה ב2400 ש"ח
עכשיו אני בודקת והטעינו לי בכל כרטיס 1000 ש"ח סה"כ ב3000 ש"ח
זה טעות??
או שזה על חשבון הפעימה הבאה?
התקלה הטכנית תוקנה, זה על חשבון ההטענה השניה.@אשל ירושלים
יש לי 3 כרטיסים שאומרים להיות מוטענים בכל פעימה ב2400 ש"ח
עכשיו אני בודקת והטעינו לי בכל כרטיס 1000 ש"ח סה"כ ב3000 ש"ח
זה טעות??
או שזה על חשבון הפעימה הבאה?
עכשיו קיבלתי את ההטענה השניההתקלה הטכנית תוקנה, זה על חשבון ההטענה השניה.
לא. אמור לקבל 2 כרטיסים. בכרטיס השני יהיה 500 שח.משפחה בירושלים זוג +4 , קיבלו כרטיס 1 של 1000, זה רגיל או שהיו אמורים לקבל יותר?
צריכים לקבל עוד כרטיסמשפחה בירושלים זוג +4 , קיבלו כרטיס 1 של 1000, זה רגיל או שהיו אמורים לקבל יותר?
תודה רבה על התגובה המהירה.
אז מה לעשות צריך לפנות למישהו, או לחכות לעוד כרטיס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: