איך זה הגיוני הרי רשמו בתחילת האשכול שזה למי שיש לו 70% זה כבר לא ככה?אין קשר לארנונה, מי שעומד במבחני ההכנסה שנקבעו יכול להגיש לרשות בקשה לקבלת התווים.
איך זה הגיוני הרי רשמו בתחילת האשכול שזה למי שיש לו 70% זה כבר לא ככה?אין קשר לארנונה, מי שעומד במבחני ההכנסה שנקבעו יכול להגיש לרשות בקשה לקבלת התווים.
מי שעומד במבחן הכנסה וזכאי לקבל לפחות 70 אחוז הנחה בארנונה, יכול להגיש בקשה לקבלת התווים ללא קשר לקבלת ההנחה בארנונה בפועלאיך זה הגיוני הרי רשמו בתחילת האשכול שזה למי שיש לו 70% זה כבר לא ככה?
אוקי וצריך למלאות טפסים או משהו אם כן איפה?מי שעומד במבחן הכנסה וזכאי לקבל לפחות 70 אחוז הנחה בארנונה, יכול להגיש בקשה לקבלת התווים ללא קשר לקבלת ההנחה בארנונה בפועל
ברור שצריך למלאותאוקי וצריך למלאות טפסים או משהו אם כן איפה?
אחרי 151 עמודים עוד צריך להסביר את זה?אוקי וצריך למלאות טפסים או משהו אם כן איפה?
דווקא בגלל זה אף אחד לא יעבור 151 דפים אחורה כדי לגלות איפה אפשר למלאות טפסים.אחרי 151 עמודים עוד צריך להסביר את זה?
אין מצב שאני קוראת עכשיו את הכל אני יסיים עוד שנתייםאחרי 151 עמודים עוד צריך להסביר את זה?
נראה לי שאני כבר 50 עמודים אתכם.....דווקא בגלל זה אף אחד לא יעבור 151 דפים אחורה כדי לגלות איפה אפשר למלאות טפסים.
לצערנו נכנסת לענין קצת מאוחר...
כל הכבוד ובאמת תודה רבהנראה לי שאני כבר 50 עמודים אתכם.....
אנחנו כעת מדפיסים אלפי כרטיסים נוספים מירושלים, אותם נתחיל להפיץ מאמצע שבוע הבא, נקווה שאתה שם.@אשל ירושלים
אני מירושלים ואמרו לי לפני פסח שאני זכאי ואני הולך לקבל, בנתיים אף אחד לא התקשר אלי
גם במוקד שלכם שמעתי שאני מעודכן כזכאי, מה אפשר לעשות?
אנחנו כעת מדפיסים אלפי כרטיסים נוספים מירושלים, אותם נתחיל להפיץ מאמצע שבוע הבא, נקווה שאתה שם.
יש לך דרך לבדוק את זה?
בדקתי עכשיו באתר העירייה ורשום שהיה אפשר עד 22.4.21עד תחילת סיון
האריכו בכל הארץבדקתי עכשיו באתר העירייה ורשום שהיה אפשר עד 22.4.21
זכרון יעקב ככל הנראה נמצאת במחוז חיפה והצפון כך שהחלוקה אצלכם מתבצעת ע"י פתחון לב, המספר שלהם הוא 073-2088553ערב טוב
באתר של מועצה מקומי זכרון יעקב אני רשום לקבל כרטיס ובמערכת של קו הטלפון של אשל זה תעודת הזהוות לא נמצאת . זה עודכן בעירייה לפני חודש כבר
האם לא קיבלתם קבצים מזכרון יעקב??
עכשיו קיבלנו הודעה שהכרטיסים נטענו פעימה שניה.
הכרטיסים היו ריקים ויחד עם זאת נטענו בסכום מופחת בכ500 ש"ח מהפעם הקודמת?
כך זה אמור להיות?
אולי קשור? בפרט אם הכרטיס רוקן ביומים האחרונים לפני ההטענהלהלן תגובתם;
זה בסדר. היתרה אצלנו לא עדכנית כמו בישראכרט. כנראה זה הסכום שהיה פנוי בכרטיס.
אפשר להגיד לאדון שאין לו מה לדאוג והוא יקבל את כל הסכום
אולי קשור? בפרט אם הכרטיס רוקן ביומים האחרונים לפני ההטענה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: