בימים הקרובים יוטענו שאר הערים... ירושלים בסוף (בגלל גודלה)לא ענית לי. על איזה עיר יהיה אחרי מודיעין עילית.
@אשל ירושלים
בימים הקרובים יוטענו שאר הערים... ירושלים בסוף (בגלל גודלה)לא ענית לי. על איזה עיר יהיה אחרי מודיעין עילית.
@אשל ירושלים
לא מכיר את הפרטים@אשל ירושלים
לגבי אפשרות רכישה במערכת 'משנת יוסף' ע"י הכרטיסים
כתבת:
האם ידוע לך באיזה שלב זה נמצא?
האם הכיוון חיובי או שלילי?
האם פניות אליהם יעזרו בעניין?
תודה
הכרטיבים בהדפסה, באמצע שבוע הבא תחל ההפצה שלהם.אשמח לקבל מידע
תודה
צריך להיות זמינים טלפונית, שעות החלוקה הם בכל שעות היום והערב.עכשיו אני רואה שיש את [USER=85549]@אשל ירושלים
אשמח להתייחסותך
כ''כ פעם שעברה שמו לנו את זה ליד הדלת -איך זה בד''כ מתבצע? האם צריכים תמיד להיות זמינים? באילו שעות?
כ2000 כרטיסים של ביתר עלית מודפסים כעת, וייצאו להפצה החל מאמצע שבוע הבא.@אשל ירושלים
אפשר לקבל שוב את המספר שאפשר לברר אם אנחנו ברשימות בביתר עילית?
וגם מתי יגיעו שאר הכרטיסים?
תודה!
הם יכולים לפנות למוקד החנויות שלנו
לא נראה לי שיכול להסתדר, כי הם לא עובדים כחנות, זה כמו עמותה ללא כוונת רווח.
כמה כסף היה בכרטיס הזה (לא באחרים) בטעינה הראשונה?ראיתי עכשיו שבפעימה השניה הכרטיסים נטענו בכ700 שקל כ"א. ולא בסכום המלא.
מישו יודע למה?
כן, יש מצב (מטעינים חלק ובודקים שהכל תקין לפני שממשיכים הלאה)@אשל ירושלים
יש מצב שבבני ברק הוטען רק לחלק,
ולא לכולם?
(למרות שאתה לא קשור לבני ברק, אולי אתה יודע?)
תודה,צריך להיות זמינים טלפונית, שעות החלוקה הם בכל שעות היום והערב.
הם לא אמורים להשאיר ליד הדלת או בתיבת הדואר, לפי הנוהל זה חייב להימסר לאדם בגיר עם תעודה מזהה (המצולמת על ידי המשליחן ומועברת למערכת שלנו).
מקווה שאת הבנת את המשפט שכתבת.גם אצלי הכרטיסים לא הוטענו בסכום המלא, ואפילו לא בסכום עגול, והם היו ריקים לגמרי, מוזר
לא מכיר את המספרים, יש מאות קווים במוקד, נראה לי שמתחיל ב073 (לא בטוח)תודה,
התקשרנו שוב כדי לדווח על כרטיס שנאבד .. מקווים שיחזרו אלינו
מאיזה מס' זה צריך להיות? פחות או יותר?
אם קיבלת תגובה, סימן שההודעה שלכם התקבלה, החזרה הטלפונית שלנו לא מובטחת, אם הכמויות יהיו גדולות לא נחזור טלפונית לאנשים, עשינו את זה בהתחלה כשהמספרים של האיבודים היו נמוכים.כ''כ ,סתם, כדאי שיהיה בהודעה משהו בסגנון של -נציג יחזור אליכם עד --
בנתיים שומעים רק הכרטיס יגיע אליכם תוך חודש ימים
זה גם כדי להיות זמינים לטלפון וגם כדי להיות בטוחים שהבקשה אכן התקבלה באופן הבא.
אין קשר לארנונה, מי שעומד במבחני ההכנסה שנקבעו יכול להגיש לרשות בקשה לקבלת התווים.@אשל ירושלים
הבנתי שזוגות צעירים שלא משלמים ארנונה יכולים לקבל
מה לא ברור, הם היו מרוקנים מהפעימה הראשונהמקווה שאת הבנת את המשפט שכתבת.
כ2000 כרטיסים של ביתר עלית מודפסים כעת, וייצאו להפצה החל מאמצע שבוע הבא.
מספר הטלפון האוטומטי לבדיקת הזכאות 0777711174
כמה היה בכרטיס הזה בטעינה הראשונה, ובכמה הוטען כעת (אותו כרטיס) ובאיזה עיר את גרה?מה לא ברור, הם היו מרוקנים מהפעימה הראשונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: