צודק!טעות
את התווים מקבלים עם שליח עד הבית
צודק!טעות
את התווים מקבלים עם שליח עד הבית
גם אני לא הבנתי.עדיין לא הבנתי-
אני צריכה לסדר כרגע הנחה בארנונה עדכנית כדי לקבל את המענק
או שההנחה שיש לנו על 2020 (לפי הכנסות 2019) מכניסה אותנו לרשימת המקבלים?
לא, לפי ההנחה של 2020 או 2021. רק מי שלא היה זכאי ב2020 ויכול להיות זכאי ב2021 יגיש בזריזות את הבקשה.גם אני לא הבנתי.
מישהו יודע?
תודה. אכן כך.לא, לפי ההנחה של 2020 או 2021. רק מי שלא היה זכאי ב2020 ויכול להיות זכאי ב2021 יגיש בזריזות את הבקשה.
לא קשור חוקי או לא, בתעודת זהות אתה רשום ביישוב x וע"פ מבחן הכנסה אם היית מחויב בארנונה היית זכאי להנחה של 70% ומעלה, אתה יכול להגיש בקשה למענק דרך (נציגי) עיריית x.אם הדירה השכורה שבו אני גר אינו חוקי האם יש אפשרות להגיש בקשה לחריגים?
אתה אומר מידיעה או מהשערה????ברוטו
איפה אתה גר???משהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל להירשם
מידיעה. אני במח' הנחות בארנונה..אתה אומר מידיעה או מהשערה????
ברור ברוטו.ותלושי משכורת שמגישים להנחה בארנונה? - מחושבים נטו או ברוטו?
מוזר,ברור ברוטו.
חוץ מבהוראה אין עוד מקום בעולם שמדברים בו במושגי "נטו" תמיד מסתכלים רק על ה"ברוטו"
לא כ"כ מוזר כי הנטו הוא לאחר קיזוז מס שמשלם כל אחד בהתאם לרמת ההכנסות שלו.מוזר,
אם מסתכלים על הכנסה, כדי להקל בארנונה,
הברוטו לא נכנס לחשבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: