אז תמתין ותקבל
אז תמתין ותקבל
היום בדקתי בעיריה ונאמר לי שתלמיד ישיבה שרשום בבית ההורים נחשב חלק מהמשפחה ולא זכאי לתלושים בנפרד.ערב טוב
@אשל ירושלים.
האם הידיעה שלהלן נכונה?:
לתשומת לב אפי' במקרה שבו ההכנסה של המשפחה היא גבוהה והמשפחה אינה זכאית לקבל את התוים,
באם יש ילדים בבית מעל גיל 18 ללא הכנסות (בשנת 2019 או 2020 ) ניתן לבקש עבורם בלבד את תוי הקניה .
לצורך הבקשה צריך להצטייד מראש צילום זהות של המבקש, אישור לימודים מהישיבה/סמינר, אישור מביטו"ל על מעמד לא עובד. ( לכל רשות מקומית יש כללים שונים לגבי המסמכים הנדרשים) .
[הופץ במיילים]
תודה
מה אני עושה אם קיבלתי רק עלי ועל בעלי ולא על הילדים?אז תמתין ותקבל
מי שאמרה לכם שזה הנחה של 19 -20 זאת שטות גדולה. זה 20 -21. וכנראה רצו להתנער אז הפנו אתכם לעירייה אחרת.שלחתי טפסים מקוונים לעירייה שעברתי אליה בתחילת שנה זו
והיא אמרה לי שאני צריכה לפנות לעירייה שגרתי קודם כי מדובר על הנחה על שנת 2019-2020 גרתי בירושלים
אבל גרתי בדירה שכורה כך שלא קבלתי הנחה...
אז אני לא זכאית?
למי עלי לפנות באמת כי לאותה אחת המעירייה שלי היא אמרה שאם לא הייתי רשומה בירושלים בארנונה אז אני לא זכאית
משהו יכול לעזור ?
הזכאות נמדדת לפי 2019/2020/2021קיבלנו הודעה שאנחנו זכאים לכרטיסים.
אין לנו הנחה בארנונה,
אין קצבת נכות ב"ה.
יכול להיות או שזה סתם טעות?
כמובן בלי רווח הכתובת מיילאו כאן:
שלחי מייל ותכתבי שבעירייה שלך טוענים שזה לא עבור זכאי 21 ולכן מתנערים.
sar @moin.gov.il זה לשכת שר הפנים.
19 מאיפה זה?הזכאות נמדדת לפי 2019/2020/2021
מספיק שנה אחת מתוכם שקיבלתם הנחה ומגיע לכם התווים.
שלחתי לפני שבועיים כבר מייל ולא היתה תגובהאו כאן:
שלחי מייל ותכתבי שבעירייה שלך טוענים שזה לא עבור זכאי 21 ולכן מתנערים.
sar @moin.gov.il זה לשכת שר הפנים.
מעניין. ישנם אנשים שהצליחו לכפות את העירייה דרך לשכת השר.שלחתי לפני שבועיים כבר מייל ולא היתה תגובה
כרגע עדיין באמת לא קבלנו הנחה לאף אחת מהשנים הללו כי בשנתיים הראשונות היינו בשכירות ועכשיו אני זכאית להנחה אך העירייה כאן איטית מאודדדד19 מאיפה זה?
אתם חייבים לפעול מהר. או לקבל הנחה עבור 21 ולודא שיעבירו אתכם מיד למשר הפנים. או לשלוח טופס לפי מבחן הכנסות ושיעבירו מיד למשרד הפנים.כרגע עדיין באמת לא קבלנו הנחה לאף אחת מהשנים הללו כי בשנתיים הראשונות היינו בשכירות ועכשיו אני זכאית להנחה אך העירייה כאן איטית מאודדדד
יש סיכוי שהם לא רצו להתייחס באופן פרטני לנושא כזה או אחר.שלחתי למייל של לשכת משרד הפנים את הטופס שמלאתי בעירייה לפי מבחן ההכנסות וכתבתי להם שהם איטיים ולא כ"כ מתיחסים...
מה עוד עלי לעשות?ותודה @net13 על הרצון לעזור!
תזדרזו מהר עוד שבועיים מתחלף צוות המשרד כנראה.בטלפון של לשכת השר לא ענו?
גם נכוןתזדרזו מהר עוד שבועיים מתחלף צוות המשרד כנראה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: