אפשר לשלוח אימייל לכתובת האימייל שאותו פירסמנו פה מספר פעמים eshel.org.il @ mp הבעיה שזה מתהפך פהלאיזה קו התקשרת.
אני מחפשת מספר בנרות.
תלוי מתי הרשות תסיים את הטיפול בבקשה להנחה בארנונה לשנת 2021, אם זה יהיה לפני התאריך האחרון של בקשת תווים, זה יוכל להיות במקום בקשה, אבל תביאו בחשבון שאם הרשות לא תסיים את הטיפול בבקשה של הארנונה בזמן, לא תקבלו את התווים, ובכל מקרה זה אמנם אוטומטי, אבל לא לגמרי, הרשות שולחת רשימה והיא צריכה להכניס את שמכם לרשימה בין אם הזכאות היא כתוצאה ממילוי טופס בקשה לתווים ובין אם הזכאות כתוצאה מאישור הנחה בארנונהמה התשובה לגבי 21
עזרה דחופה!!!! בבקשה
היגשתי בעיריית ירושלים בקשה לקבל תלושי מזון בגלל הכנסה נמוכה וצירפתי את כל המסמכים הנדרשים,
ואחרי חודש קיבלתי במייל הודעה שהבקשה נדחתה בגלל שלא צירפתי מסמכים, (בזמן שצירפתי כל המסמכים שיכולים להיות בעולם.....)
אני רוצה לדבר עם בן אדם שיסביר לי מה הוא לא רואה ומה כן מה חסר ומה לא,
אני לא מוכן לקבל אחרי חודש הודעה שנדחתה בגלל שהם לא רואים מסמכים, בזמן שעוד כמה ימים יגידו שתם הזמן להגיש בקשות
אני רוצה לדבר עם בן אדם שיכול להגיד לי מה לשלוח ומה לא
יש כזה אפשרות?
תודה מראש!
אין זכאות אוטומטיתאינני יודעת האם אתה הכתובת לשאלתי אבל אנסה
זוג מבוגרים שמקבל הנחה בארנונה מאחר ולאחד מהם יש נכות
האם הם זכאים לקבל את הכרטיסים, בעיריה לא יודעים לענות שלחו למשרד הפנים, משרד הפנים שולח לרשות המקומית
אולי תדע לענות תשובה
גם אם ההנחה מעל 75% ?אין זכאות אוטומטית
ניתן להגיש בקשה לפי מבחן הכנסות
כןגם אם ההנחה מעל 75% ?
נכות לא מקנה זכאות, אם הם מקבלים קיצבת זיקנה עם השלמת הכנסה הם זכאים אוטומטית, לחילופין הם יכולים להגיש בקשה לתווים אם הם עומדים במבחן ההכנסה שנקבע לכך.אינני יודעת האם אתה הכתובת לשאלתי אבל אנסה
זוג מבוגרים שמקבל הנחה בארנונה מאחר ולאחד מהם יש נכות
האם הם זכאים לקבל את הכרטיסים, בעיריה לא יודעים לענות שלחו למשרד הפנים, משרד הפנים שולח לרשות המקומית
אולי תדע לענות תשובה
מזל טוברוצה לעדכן שנגבו לי 288 ש"ח מהכרטיס עקב טעות בהעברת בירה לפני כשבוע ב"יש חסד"
וכעת היתרה חזרה לכרטיס!
מה נראה לך שאני כותב אם אני לא בטוח?אתה בטוח בכך ?
האם קיצבת נכות נחשבת כהכנסה?מתוך אתר משרד הפנים:
5. שאלה: אני זכאי להנחה בארנונה בשיעור של 70% ומעלה מתוקף תקנות היותי נכה, האם זהו תנאי מספיק לקבלת כרטיסי מזון?
תשובה:
הנחה בארנונה בשיעור של 70% ומעלה מתוקף נכות כלשהי, אינה מהווה תנאי מספיק. מקור ההנחה צריך להיות לפי תקנה 2(א)(8)(א) לתקנות ההסדרים במשק המדינה (הנחות בארנונה) לשנת 2020 או לשנת 2021. כלומר, מי שזכאי להנחה בארנונה של 70% לפחות לפי מבחן ההכנסה, בהתאם לתקנות. ניתן לפנות למחלקת הארנונה או למוקד העירוני ברשות המקומית לצורך קבלת פרטים, טפסים ומידע על בדיקת הזכאות ואופן הגשת הבקשה.
למיטב הבנתי (אם כי בזה אני לא בטוח) קצבת זקנה עם השלמה לנכות היא כמו קצבת זקנה עם השלמת הכנסה וכמו לגבי 100% הנחה בארנונהנכות לא מקנה זכאות, אם הם מקבלים קיצבת זיקנה עם השלמת הכנסה הם זכאים אוטומטית, לחילופין הם יכולים להגיש בקשה לתווים אם הם עומדים במבחן ההכנסה שנקבע לכך.
כןהאם קיצבת נכות נחשבת כהכנסה?
רמות, ירושליםאיפה אתה גר, בכל מקרה עדיין לא סיימנו חלוקות
3 מתחת 18כמה נפשות אתם?
כמה קיבלתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: