זכרון דניאל
משתמש חדש
ברשת יש (כנראה בכל מקום פשוט שם עשיתי את זה) יש אפשרות לעשות בסיום הקניה לפני התשלום, שנה סכום ואז אפשר לכתוב כל סכום, אני אישית רוקנתי ככה 36 אגורות.איך אפשר לרוקן אגורה? היתרה היא 0.01
בהצלחה
ברשת יש (כנראה בכל מקום פשוט שם עשיתי את זה) יש אפשרות לעשות בסיום הקניה לפני התשלום, שנה סכום ואז אפשר לכתוב כל סכום, אני אישית רוקנתי ככה 36 אגורות.איך אפשר לרוקן אגורה? היתרה היא 0.01
אם הזכאות בגלל הנחה בארנונה, שמך הוגש כבר על ידי הרשות הקודמת ושם תקבלו את התווים, אם אין זכאות אוטומטית יש להגיש בקשה ברשות בו את גרה כעת@אשל ירושלים , מעבר דירה בין ערים בתחילת 2021, למי לפנות?
במידה ושופרסל לא תפתור את הענין, נשקול להוציא אותם ואת תתי הרשתות שלהם מהסדר הרכישה באמצעות הכרטיסיםמצד אחד גבו את הכסף מצד שני אי אפשר לקבל את המוצרים מה נסגר איתם יש למישהו מושג
@אשל ירושלים ?
במידה והעיריה אכן העבירה, השם שלך כבר אמור להיות במערכת, בדוק שוב באמצעות המערכת האוטומטית.@אשל ירושלים -
אנו זכאים לקבלת הכרטיסים לאחר שהגשנו בקשה בעיריית ירושלים בתחילת מרץ. העיריה טוענת שהעבירה נתונים כבר ב-29.3.
במערכת שלכם איננו מופיעים. כמה זמן יכול לקחת את שזה מופיע? כבר עברו שלושה שבועות מאז שהעיריה העבירה את הנתונים.
תודה, בדקתי ואכן כבר מופיע. כמה זמן יכול לקחת את לקבלת הכרטיסים בפועל? יש השערה?במידה והעיריה אכן העבירה, השם שלך כבר אמור להיות במערכת, בדוק שוב באמצעות המערכת האוטומטית.
הפיתרון צריך להינתן על ידי מעיין 2000 , הם יודעים לבדוק האם ישראכרט חייב אותך וזיכה אותם, ובמידה שזה קרה, הם צריכים לדווח לישראכרט על ביטול העיסקה.@אשל ירושלים
אשמח לעזרה
לפני פסח עשינו קניה במעיין אלפיים,
התחלנו את התשלום - והעברנו את הכרטיס הראשון שכבר השתמשנו בו בסכום של כ - 200 ש"ח
כך שבוודאות היה בו בסביבות ה - 750-800 ש"ח.
הקופאית העבירה את הכרטיס, המחשב שלה נתקע
לאחר מכן העלתה את המחשב, במחשב - היא לא ראתה את ההורדה - כלומר הייתי צריכה לשלם שוב בכרטיסים אחרים
כיון שבכרטיס זה היתרה היתה כבר 0
ובפועל לא שילמתי איתו!!
איך אפשר יהיה להחזיר לי סכום של כ - 750 ש"ח?
אנחנו ממתינים להחלטת משרד הפנים בענין האם להתחיל להפיץ אותם כעת או שנמתין עד לתאריך האחרון להגשה, עד כה נשלחו או נשלחים כרטיסים רק עבור הזכאים האוטומטיים כתוצאה מהנחה בארנונה משנת 2020.תודה, בדקתי ואכן כבר מופיע. כמה זמן יכול לקחת את לקבלת הכרטיסים בפועל? יש השערה?
הפיתרון צריך להינתן על ידי מעיין 2000 , הם יודעים לבדוק האם ישראכרט חייב אותך וזיכה אותם, ובמידה שזה קרה, הם צריכים לדווח לישראכרט על ביטול העיסקה.
תכתוב לי בפרטי, מה מספר הטלפון שלך ואראה מה ניתן לעשותהאחראית שם התנערה מאחריות
ואמרה שזה לא קשור אליהם ושאני אראה שאצלם לא ירד חיוב.
ואין לה מושג מה לעשות עם זה כי לא היתה מבחינתם עסקה.
כל כרטיס מוגבל לסכום שהיה בו קודם = כרטיס שהיה בו 1000 שקל יוכל להיטען שנית בסכום של אלף שקל, כרטיס שהיה בו 400 שקל יוכל להיטען שוב בסכום של עד 400 שקל.@אשל ירושלים
א. יש לי שני כרטיסים אחד התרוקן והשני עדיין בשימוש, כדי שהפעימה השניה תיכנס נצרך ששני הכרטיסים יתרוקנו, או שמספיק שאחד יהיה ריק?
ב. תוך כמה זמן לאחר הריקון נטען הכרטיס שוב?
לנו גם קרה את אותה תקלה בסופו של דבר התקשרנו לשירות לקוחות של יש וטיפלו בבעיה במהירותבמידה ושופרסל לא תפתור את הענין, נשקול להוציא אותם ואת תתי הרשתות שלהם מהסדר הרכישה באמצעות הכרטיסים
הנהלים הם אותו דבר (לפי הנחיות משרד הפנים)מישהו יודע לגבי חיפה-
קיבלנו אתמול אישור מעירייה על הנחה על שנת 2020 (לא 2021!)
אמרו לנו שהעבירו את הפרטים לפתחון לב-
מישהו יודע איך יוצרים איתם קשר לבדוק שבאמת קיבלו את הפרטים וצפי מתי נקבל את הכרטיס?
האם ההתנהלות לגבי הכרטיסים- שמוגבל ל1000 ופעימות וכו' זו אותה התנהלות כמו באשל ירושלים?
היי תודה על התגובות והזמינותתכתוב לי בפרטי, מה מספר הטלפון שלך ואראה מה ניתן לעשות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: