תגובה לא רגישה בכללל.איך פספסת רישום?
אני מייד אחרי החגים בערך מבררת פעם בשבוע מתי מתחיל הרישום,
כשאת נרשמת בזמן, קל וחומר בממשיכים - שהם במקום הראשון בועדת קבלה, אין בכלל בעיות, כיון שעם הגיל הקבוצות גדולות יותר, תמיד יש מקום לממשיכים
הזוי כל כך לא להירשם בזמן, זה ליצור במו ידייך תקלות
מעון הוא גוף פרטי ויכול לעשות מה בה לו במסגרת ההגבלות של התמת.באמת? זה מוגדר כגוף פרטי, ומותר להם לא לקבל אותי גם אם צבע המטפחת שלי לא מוצא חן בעיניהם?
אין שום פיקוח של התמ"ת על הנושא?
זה הליך פשוט? הם חייבים להגיד לי, או שהם יכולים לטעון שזה באחריות המעון ולא קשור אליהם?
זה בסדר. הקריזות של ההנהלה לא מחייבות את המטפלות.
במשך שנה הצלחתי לעשות הפרדה בין ההנהלה לצוות המטפלות, וכל עוד לא הייתי מחוייבת להתחכך עם ההנהלה, הכל היה מושלם.
זמן הרישום הוא אצל כולם אותו דבר?
הם לא אמורים להודיע להורים במעון שיש עכשיו רישום?
מה לא רגיש?תגובה לא רגישה בכללל.
מוטב שלא נכתבה משנכתבה.
אולי תקראו את התגובה שוב ותנסו להבין. אם אתם לא מבינים לבד אז פשוט חבל על ההסברים שלי.מה לא רגיש?
להתלונן על אפליה לא קיימת?
יש כללים, ויש סדר, ולהרשם בזמן רישום זה אחד מהם
להתלונן תלונות חסרות בסיס כדי שכל הצדקנים בפורום יצקצקו זה תמיד קל
התמת לצד הרשתות הגדולות. ולא לצד אף מעון פרטי.חבל להפוך משהו ענייני נקודתי לנושא רגשי טעון
מי שלא נרשם בזמן, לאף אחד אין מחויבות אליו
מעון זה עסק פרטי
להתחיל עם מנהלות לא כדאי ולא עוזר אף פעם
והתמת לצידם, ראה ערך תשלומים על תקופת קורונה/פסח
חבל להפוך משהו ענייני נקודתי לנושא רגשי טעון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: