זה חולי נפשי - אין שום קשר לגיל....אני מבינה שיש מעונות שמסננים (לא מבינה למה זה כזה קריטי בגיל שנה - שנתיים),
באמת? זה מוגדר כגוף פרטי, ומותר להם לא לקבל אותי גם אם צבע המטפחת שלי לא מוצא חן בעיניהם?יש מעונות שזה המצב... אין מה לעשות.. :
זה הליך פשוט? הם חייבים להגיד לי, או שהם יכולים לטעון שזה באחריות המעון ולא קשור אליהם?תפני לתמ"ת ותבררי עם במעון זה וזה נשאר מקום
זה בסדר. הקריזות של ההנהלה לא מחייבות את המטפלות.נכון עדיף לך ללכת למקום שכן יקבלו אותך שם..
פו הדב?אולי צריך שלפו-הדוב שמצוייר על הטיטול של האגיס יהיה כיפה?
מדובר בילד ממשיך או חדש?באמת? זה מוגדר כגוף פרטי, ומותר להם לא לקבל אותי גם אם צבע המטפחת שלי לא מוצא חן בעיניהם?
אין שום פיקוח של התמ"ת על הנושא?
זה הליך פשוט? הם חייבים להגיד לי, או שהם יכולים לטעון שזה באחריות המעון ולא קשור אליהם?
זה בסדר. הקריזות של ההנהלה לא מחייבות את המטפלות.
במשך שנה הצלחתי לעשות הפרדה בין ההנהלה לצוות המטפלות, וכל עוד לא הייתי מחוייבת להתחכך עם ההנהלה, הכל היה מושלם.
זמן הרישום הוא אצל כולם אותו דבר?
הם לא אמורים להודיע להורים במעון שיש עכשיו רישום?
ילדים ממשיכיםמדובר בילד ממשיך או חדש?
יאו, זה כבר נשמע לי חוצפה ממדרגה ראשונה שלא טרחו להודיע לכם על הרישום. ילדים ממשיכים אמורים להמשיך אוטומטית.ילדים ממשיכים
תפני לרשת/משרד התמ"תבשעה שאני יודעת שיש המון מקומות פנויים, כמעט ואין רישום...
יש דרך לבדוק את זה? יש מה לעשות עם זה?
מידיעה אני מסבירה לך שאיסור זה חל רק בתקופת הרישוםבאתר שלהם כתוב שבמהלך תקופת הרישום חייבים לרשום כל אחד.
פה בחוזר להורים, לא מופיעה ההתניה של תקופת הרישום:
חל איסור על מנהל/ת המעון / רכז/ת משפחתונים לסרב לבצע הרשמה למעון או למשפחתון מכל סיבה שהיא, לרבות בשל עודף ביקוש.
מעניין אם אין חובה למנהלת להודיע שיש רישום לילדים הממשיכים. לא מדובר כאן בילדים חדשים!!מידיעה אני מסבירה לך שאיסור זה חל רק בתקופת הרישום
שאז בעקבות רישום עודף פונים לוועדת קבלה
אך בשאר הזמן כשהמעון כבר מלא אין טעם לרשום כי אין למי לפנות
כאן הספור שהמנהלת מסיבותיה שלה ולא ברור למה אינה מעונינת לקבל ילדים נוספים
אין דרך לחייב אותה לזה.
השאלה אם תלו.אין כזאת חובה
הורה שמעונין ועוד ממשיך יודע מעצמו /מהמעון /מהסביבה / מהאתר ומגיע לרשום
בד"כ מעונות עם עודף ביקוש לא מפרסמים בקול גדול כדי לא להגיע לוועדות קבלה
מספיק שתלו על לוח הורים את זמני הרישום
בזה יצאו ידי חובתם
לא. טוב לדעת שיש עוד כאלו....סליחה על השאלה
המעון הנל בחיפה?
פניתי. אבל עושה רושם שהם לא ממש מתכוונים להבהל מזה.אני אישית הייתי פונה לתמ"ת ונותנת להם לברר את העניין.
אז תנדנדי. עם מי דיברת?לא. טוב לדעת שיש עוד כאלו....
פניתי. אבל עושה רושם שהם לא ממש מתכוונים להבהל מזה.
שלחתי דרך האתר.אז תנדנדי. עם מי דיברת?
ממש לאיכול להיות ש''חיפשת'' אותם כל השנה? אולי התלוננת הרבה?
תדברי עם לבנה משולם. תחפשי את המס' שלה באתר של התמ"ת היא המפקחת של המעונות. אולי היא תהיה יותר יעילה?! הלואי!שלחתי דרך האתר.
ממש לא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: