אני צריכה להמיס שוקולד (פרווה), לשים בתבנית של צורות, לתקוע מקל של סוכריה ולהקפיא. (ואח"כ לעטוף בצלופן...)
עם איזה שוקולד הכי מומלץ לעבוד? ובאיזו דרך למלא את הצורות בתבנית?
ניסיתי עם חבילת שוקולד פשוטה, לקח יותר מ 15 דק' עד שקפא וכשהוצאתי מהפריזר נמס מהר מאד ולכלך את הידיים....
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)
ויש לי רק תבנית אחת (פלסטיק) של צורות, כמה זמן לוקח לשוקולד לקפוא?
אם אחכה כל פעם עד שכל נגלה תקפא בפריזר, השוקולד הנותר יתקשה לי?
אשמח לטיפים ורעיונות.
עם איזה שוקולד הכי מומלץ לעבוד? ובאיזו דרך למלא את הצורות בתבנית?
ניסיתי עם חבילת שוקולד פשוטה, לקח יותר מ 15 דק' עד שקפא וכשהוצאתי מהפריזר נמס מהר מאד ולכלך את הידיים....
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)
ויש לי רק תבנית אחת (פלסטיק) של צורות, כמה זמן לוקח לשוקולד לקפוא?
אם אחכה כל פעם עד שכל נגלה תקפא בפריזר, השוקולד הנותר יתקשה לי?
אשמח לטיפים ורעיונות.