עזרה המסת שוקולד בתבניות והקפאתו

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אני צריכה להמיס שוקולד (פרווה), לשים בתבנית של צורות, לתקוע מקל של סוכריה ולהקפיא. (ואח"כ לעטוף בצלופן...)
עם איזה שוקולד הכי מומלץ לעבוד? ובאיזו דרך למלא את הצורות בתבנית?

ניסיתי עם חבילת שוקולד פשוטה, לקח יותר מ 15 דק' עד שקפא וכשהוצאתי מהפריזר נמס מהר מאד ולכלך את הידיים....
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)

ויש לי רק תבנית אחת (פלסטיק) של צורות, כמה זמן לוקח לשוקולד לקפוא?
אם אחכה כל פעם עד שכל נגלה תקפא בפריזר, השוקולד הנותר יתקשה לי?

אשמח לטיפים ורעיונות.
 

שמרלינג

משתמש מקצוען
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)

ויש לי רק תבנית אחת (פלסטיק) של צורות, כמה זמן לוקח לשוקולד לקפוא?
אם אחכה כל פעם עד שכל נגלה תקפא בפריזר, השוקולד הנותר יתקשה לי?
צימקאו.
מתקשה די מהר ולא נמס אח"כ.
את השוקולד שנשאר בנתיים תמיסי שוב על האש מידי פעם.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עדיף עם תבנית סיליקון או פלסטיק?
סיליקון
אני צריכה להמיס שוקולד (פרווה), לשים בתבנית של צורות, לתקוע מקל של סוכריה ולהקפיא. (ואח"כ לעטוף בצלופן...)
עם איזה שוקולד הכי מומלץ לעבוד? ובאיזו דרך למלא את הצורות בתבנית?

ניסיתי עם חבילת שוקולד פשוטה, לקח יותר מ 15 דק' עד שקפא וכשהוצאתי מהפריזר נמס מהר מאד ולכלך את הידיים....
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)

ויש לי רק תבנית אחת (פלסטיק) של צורות, כמה זמן לוקח לשוקולד לקפוא?
אם אחכה כל פעם עד שכל נגלה תקפא בפריזר, השוקולד הנותר יתקשה לי?

אשמח לטיפים ורעיונות.
אם את יכולה לטמפרר אז שוקולד מריר הכי טוב
אם לא, וזה מיועד לילדים שאוכלים בכל מקרה הכל תכיני מצמקאו
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
סיליקון

אם את יכולה לטמפרר אז שוקולד מריר הכי טוב
אם לא, וזה מיועד לילדים שאוכלים בכל מקרה הכל תכיני מצמקאו
לא יודעת מה זה לטמפרר :(
אבל בכל מקרה מדובר בילדים...
יש דרך מיוחדת להמיס את הצימקאו או אפשר במיקרוגל?
 

תורת עולם

משתמש פעיל
יש לקנות מטבעות שוקולד בחניות הגמ"ח אפיה או בחניות החד פעמי שזה נמס מהר סיר בתוך סיר מים וזה מקפיא די מהר אפשר להוציא אחרי כמה דקות ולהשאיר במקפיא
 

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
סתם לידיעה
צימקאו זה לא שוקולד, אלא ברובו שומן צמחי מוקשה עם קקאו וסוכר..
 

ג. ל.

משתמש חדש
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג תבניות להקפאת שוקולד בצורת כובע (בשביל בר מצווה)
תודה רבה!!
 

יאיר אגוזי

משתמש צעיר
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג תבניות להקפאת שוקולד בצורת כובע (בשביל בר מצווה)
תודה רבה!!

באיזה עיר את גרה? כי בבני ברק יש את צ'וקי וצימוקים ושקדים. שבטוח יש באחד מהם.

(וטיפ קטן: אם אתם ממיסים שוקולד לבן. אז בחיים לא להמיס בסיר. כי אז זה נהיה נשרף קצת עוד לפני שהכל מומס:)
 

ג'ינגי'ת

משתמש צעיר
אצלנו שמים כלי עם שוקולד בתוך כלי עם מים חמים (רותחים)
(או סיר בתוך סיר)
ואז השוקולד לא מתקשה .
ואפשר לעבוד איתו יותר זמן.
(אנחנו גם ממיסים ככה- גם ככה לא נשרף.)
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה