בהחלט רק המראה החיצוני שונה.זה אותו דבר בדיוק יש לנו את שניהם
המראה החיצוני אותו דבר חוץ מהQ7 שזה בהיר יותרבהחלט רק המראה החיצוני שונה.
Q7 שוה לנסות כי בהכל יש פיספוסים וזה אין ואם יש אז ממש קצת יחסית לאחריםלמעשה איזה טלפון אין פיספוסי שיחות בכלל .
יש לי גם 4X4 ולא זכור לי שהיה לי פיספוסיםQ7 שוה לנסות כי בהכל יש פיספוסים וזה אין ואם יש אז ממש קצת יחסית לאחרים
מה שידוע לי שאין
מקסימום תשאל בחנות
זה שלא אומרים לך זה לא אומר שאיןיש לי גם 4X4 ולא זכור לי שהיה לי פיספוסים
יחסית כן שווה לקנות במחיר הזהQ7 ב320 ש"ח נקרא זול?
מאד זולQ7 ב320 ש"ח נקרא זול?
לבדוק שכולל את שני המגנים, ואוזניות ומטען וכו'.Q7 ב320 ש"ח נקרא זול?
איפה יש במחיר הזה?Q7 ב320 ש"ח נקרא זול?
אי אפשראולי זה לא המקום אז סליחה מראש - אבל אני צריך להוציא הקלטה של שיחה שהקלטתי בפלאפון Q7 וזה נמצא על הזיכרון של הפלאפון , השאלה היא איך אני יכול להוציא אותה למחשב?
מאוד ממליץ באופן כללי על סבא פון בדוידקה מאוד אמינים ויש להם מעבדה מקצועית במקרה הצורך יש להם שם טוב בכל ירושליםיש מישהו שיכול להמליץ על מקום זול לקנות את הQ7 באזור ירושלים?
כמה הוא אמור לעלות?
מומלץ על Q7 להחליף הוא ללא פיספוסי שיחותהאם מישהו נתקל בבעיות קליטה בפור ג'י 5? מאז שהחלפתי למכשיר הזה יש לי פספוסי שיחות, לא שומעים אותי טוב ורעשים לעיתים קרובות בקו, ואני באותו חברת תקשורת, גרה באותו בית
בחנות טוענים שמכיוון שעברתי לדור 4 אז יש בעיות קליטה למרות שהוא מוגדר על דור 3
חשוב לי לדעת כי יש לי טלפון כזה נוסף חדש בקופסא ואני רוצה לדעת האם ובאיזה מכשיר להחליף?
אשמח לעצה
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: