יקר!
מצאתי את ה-Q7 במכירה ביתית עם אחריות בחנות מוכרת לשנה.
ב-230 ש"ח עם ניוד של 2 קווים!
וכמה הם מוכרים בלי ניוד?
אז למה זה יקר?430 ש"ח.
בחנויות אמרו לי 480 בלי ניוד וכל ניוד 80 ש"ח.
אפשר תמונה של הQ7
זה מכשיר חדש.אז למה זה יקר?
אין לי צורך לנייד קווים!!!!!!!!
באיזו עיר? אפשר פרטים, בדיוק מחפשת לקנותיקר!
לא עברתי על כל האשכולממה שכולם מבינים היום נדיר שיהיה פלאפון עם כל המעלות שיש ושהיו מרוצצים ממנו לגמרי
רק מה שלי חשוב שיהיה בפלאפון שלי זה :
1. שלא יהיו בעיות קליטה שנגרמות מהמכשיר עצמו
2. שיהיה בו שמע ברור ולא צומרני כזה (וכן יש פלאפונים שהשמע שם מדי חזק בלי פורפורציה וכל הסובבים שותפים לשיחה גם שזה על הכי בשקט )
3. בטרייה שלא נגמרת בשנייה
4. שכשהטלפון על מצב רמקול הוא עדיין שמע איכותי
5. ממשק נחמד יחסית ונראות טובה
6. שקע הטענה שלא הולך אחרי תקופה
פחות חשוב:
1. שיהיה בו הקלטת שיחות
2. ושיהיה בו אופציה לנגן
3. שתהיה בו אפשרות של בלוטוס
4. וכן פחות מעניין לוח שנה ושעון מעורר
5. פחות מעניין אותי מה המחיר שלו אם זה משהו טוב אז זה שווה לי
רק לדייק:יקר!
הQ7 וה4X4 בגדול מכשירים מאוד דומים ושניהם מיוצרים באותו מפעל [חברה אחת - קיולייקס - מותגים שונים], אלא שהQ7 יותר טוב מבחינת סוללה [אין צורך להחליף לגרמנית] ועוד כמה שיפורים קטנים בתפריט. [למשל: כתוב בראש המסך את אחוזי הסוללה הנותרים. יותר תמונות רקע..].4*4 עונה על כל הדרישות שלך,
יש לו קליטה מצוינת, הבטריה לא נגמרת מהר, השמע מאד טוב.
אני ממליצה.
חצי טאצ' - אין כשר אמיתי.לא עברתי על כל האשכול
אבל יש פלאפון של שיואמי בשם F21S שהוא ממש טוב חוץ ואני מדגיש חוץ מהמקשים שנהרסים ממש מהר
ובשביל זה יש את F21S PRO שזה בעצם חצי טאצ' אז אם אין לך בעיה עם זה , לך על זה!
זה היה בשביל ההמשך..מבחינתי: "מכשיר טוב חוץ ממקשים" זה כמו להגיד מכשיר טוב חוץ מהקליטה,
כי מכשיר עם מקשים שנהרסים זה מבחינתי מכשיר לא טוב [מספיק].
בבני ברק.באיזו עיר? אפשר פרטים, בדיוק מחפשת לקנות
גם ב4X4 יש אפשרות לראות בראש המסך את אחוזי הסוללה, וב4X4 יש גם נגןהQ7 וה4X4 בגדול מכשירים מאוד דומים ושניהם מיוצרים באותו מפעל [חברה אחת - קיולייקס - מותגים שונים], אלא שהQ7 יותר טוב מבחינת סוללה [אין צורך להחליף לגרמנית] ועוד כמה שיפורים קטנים בתפריט. [למשל: כתוב בראש המסך את אחוזי הסוללה הנותרים. יותר תמונות רקע..].
לי זה נראה שהם הוציאו את ה 4X4 כדי להריץ את הQ7 תחת שם אחר, ולבדוק איך מתפקד.
הבנתי שב-Q7 יש גם נגן רק לא רישמי דרך בחירת שירים (כמו בשיאומי).גם ב4X4 יש אפשרות לראות בראש המסך את אחוזי הסוללה, וב4X4 יש גם נגן
מי שמחפש פלאפון עם נגן - דרך בחירת שירים קודם כל חבל להסתבך כל כך הרבה אפשר פשוט לקנות פלאפון עם נגן דבר שני :הבנתי שב-Q7 יש גם נגן רק לא רישמי דרך בחירת שירים (כמו בשיאומי).
אז זהו שב4X4 יש נגן רגיל ולא דרך בחירת שירים או צלצולים ואפשר לשים קיצור דרך לראשימי שמחפש פלאפון עם נגן - דרך בחירת שירים קודם כל חבל להסתבך כל כך הרבה אפשר פשוט לקנות פלאפון עם נגן דבר שני :
גם ב G10 יש נגן דרך בחירת שירים.
בQ7 יש "רשמקול" שדרכו נכנסים לכל התיקיות שבכרטיסאז זהו שב4X4 יש נגן רגיל ולא דרך בחירת שירים או צלצולים ואפשר לשים קיצור דרך לראשי
היצרן הוא זה שהבין שצריך לייצר משהו יותר טוב...אני לא מבין למה צריך לשלם סתם על קיו 7 יש לי את הקיו 3 מכשיר מדהים אם בטריה טובה וקליטה
וממשק פצצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: