נא עדכנו מה עשיתם בסוףאתמול שוב קרה שהיה על 19%
לטובת כולם
תודה
נא עדכנו מה עשיתם בסוףאתמול שוב קרה שהיה על 19%
אמר לי ההוא שקניתי ממנו לבטל בהגדרות את האחוזים.נא עדכנו מה עשיתם בסוף
לטובת כולם
תודה
תגידו לו שאצל אחרים זה עובד מצויין עם ההגדרות של האחוזים.אמר לי ההוא שקניתי ממנו לבטל בהגדרות את האחוזים.
להטעין עד שהסוללה מלאה ולרוקן ואז להטעין שוב מלא..
ננסה ונעדכן...
יש לי אותו כמה שנים, אחלה פלאפון!!! ממליצה!! עכשיו הוא קצת התחיל להזדקן אחרי 4 שנות חרישה ו4 ילדים שובבים
כל מכשירי דור 3 למיניהם לא רלוונטיים כבר, היות ורשמית כבר א"א לחבר אותם כמעט שנה, ומעשית הם לא יעבדו מסוף 2025 כנראה.יש לי אותו כמה שנים, אחלה פלאפון!!! ממליצה!! עכשיו הוא קצת התחיל להזדקן אחרי 4 שנות חרישה ו4 ילדים שובבים
סליחה שאני מקפיצה משהו ישן, אבל איפה זה המכירה? יש לכם פרטים לתת לי?יקר!
מצאתי את ה-Q7 במכירה ביתית עם אחריות בחנות מוכרת לשנה.
ב-230 ש"ח עם ניוד של 2 קווים!
מכירה בק.הרצוגסליחה שאני מקפיצה משהו ישן, אבל איפה זה המכירה? יש לכם פרטים לתת לי?
אתם עדיין מרוצים מהמכשיר?
זה באמת היה מכשיר ממש מצוין, הבעיה שאין אותו יותר, לא מייצרים אותו יותר.יש לי אותו כמה שנים, אחלה פלאפון!!! ממליצה!! עכשיו הוא קצת התחיל להזדקן אחרי 4 שנות חרישה ו4 ילדים שובבים
מה המחיר שלו?בגדול אני טיפה מבין בתחום הזה, אני מחזיק חנות פלאפונים, ההמלצה שלי בגדול קיו 7, יש לו שמע מצויין גם ברמקול, בטריה ממש נחמדה, קליטה טובה, כמובן הכל ביחס למכשרים הכשרים.
לי עלה בניוד 2 קווים 230 ש"ח.מה המחיר שלו?
יש בלל זה בטריה גרמניתיש כזה דבר?
לי יש כרגע 4*4 חוץ מהנושא של הבטריה שחייבים להטעין כל יום
נראה לי שיש לו את כל הרשימה
C2 זה נראה לי דור 3/2 והבלוטוס לא כ"כ טובבC2 יש כל מה שאתם צריכים
פעם בחצי שנה - לקנות בטריה חדשה
פעם בשנה-שנה וחצי להחליף גוף
תוכל לפרסם גם מסקנות אני פשוט מתבלבל מכל החומראבחון מכשירים כשרים
docs.google.com
לתועלת כולם.
אבקש ממי שיכול לכתוב כאן איזה מכשיר יש לו, ומהן יתרונותיו ובעיקר בעיותיו.
נא לכתוב רק לאחר שימוש של חודש-חודשיים.
בלי נדר אעדכן הכל בתוך הטבלה הוותיקה.
(ואם מישהו רוצה לערוך את הטבלה ולשפר את הנראות שלה - אשמח לתת לו הרשאה - נא לשלוח מייל ng054ng)
איך מכשירי הפרו?
ראיתי פרו 1, פרו 10, פרו 30
יש למישהו נסיון?
פרו 10 , יש לו כמה באגים , הבטריה שלו אוחזת יחסית ארוך .מזכירה אלקטרונית , בתכלית נהנה ממנו , אך לטעמי המחיר יקר , ויש לו במחיר שלו , מתחרים כדוגמת קיוליקס 7 , וכדומהאיך מכשירי הפרו?
ראיתי פרו 1, פרו 10, פרו 30
יש למישהו נסיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: