אני עובד עם 4 מסכים הראשי 43 אינץ מאוזן רואה בו הכל גם תצוגת דף גדולה גם מקום לתפריטים בשפע
ועוד 3 מסכים עומדים לידו
ועוד 3 מסכים עומדים לידו
יפה! השתדרגת מאז...אני עובד עם 4 מסכים הראשי 43 אינץ מאוזן רואה בו הכל גם תצוגת דף גדולה גם מקום לתפריטים בשפע
ועוד 3 מסכים עומדים לידו
חלילה מלוותר על רזולוציה גבוהה בגלל הסיבה הזאת.לפעמים רזולוציה מידי גבוהה זה חיסרון בגלל שכל התפריטים נהיים קטנים מאד, לתשומת לב
ואז יש לך מסך אם רזולציה נמוכה, אם פונטציאל לרזולוציה גבוהה יותרובמקום זה תגדיר בהגדרות תצוגה ב"קנה מידה ופריסה" 200% או יותר או פחות לפי איך שנוח לך.
תגדיר רזולוציה כמספר הפיקסלים האמיתי שיש לך במסך.ואז יש לך מסך אם רזולציה נמוכה, אם פונטציאל לרזולוציה גבוהה יותר
מה אתה מרוויח?
55 ס"מ@עמירם יוסף מה גובה המסך של 43 אינ'?
אמר להיות נחמד מאוד... בפרט עם מסך עומד בצד שמגיע לאותו גובה55 ס"מ
כיום יש לי כזה, חשבתי אם אני משדרג זה עד הסוף,24 בצד הפוך זה אותו גובה
יומיים בחסדלפי דעתי ממש לא
אין כמו גדול
אבל קח בחשבון שלקח לי יומיים להתרגל
קנה מקרן 4K...וגם לפעמים גם ה43 אינץ מרגיש לי קצת קטן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: