התייעצות המלצות או דיס על הרב מאיר גליק- יועץ ומגשר נוער מתמודד

רבקה דבורה

משתמש חדש
שבוע טוב
המלצות או דיס על הרב מאיר גליק יועץ ומגשר נוער מתמודד - נושרים
אשמח למידע ולא רק מנסיון גם מהכירות איתו וגישתו האם מומלץ ובאמת עוזר ומכוון הורים של מתומדדים או שרק ישמע את הצרות שלנו...
מחיפוש באינטרנט נחשפתי להרבה סרטוני הדרכת הורים שלו ותפס אותי אבל השאלה איך הוא בייעוץ פרטני
תודה מראש
(פתחתי שם חדש כדי שלא יזהו אותי:sne:)

פייקי ו.

משתמש חדש
מכירה אותו דרך בחור שלומד אצלו בישיבה, בן של חברה (בדיוק כתבתי תגובה עליו בנושא ישיבות למתמודדים)
הוא אלוווף בנערים מתמודדים ועוד יותר בלהדריך ולכוון הורים.
החברה שלי ובעלה לא גומרים לשבח אותו איך פותר להם בעיות וקונפליקטים עם המתמודד שלהם.
הצצתי כהמלצתך בסרטונים שלו ובאמת מתחילה להבין את החברה שלי שממש מעריצים אותו...

מוטי6

משתמש רשום
שבוע טוב
אשמח למידע ולא רק מנסיון גם מהכירות איתו וגישתו האם מומלץ ובאמת עוזר ומכוון הורים של מתומדדים או שרק ישמע את הצרות שלנו...
מחיפוש באינטרנט נחשפתי להרבה סרטוני הדרכת הורים שלו ותפס אותי אבל השאלה איך הוא בייעוץ פרטני
תודה מראש
מכיר אישית את הרב גליק
הוא אמן ומקצוען בתחומו
מומלץ בחום בתפילה שלא תזדקקו לו

בדוח

משתמש מקצוען
חבר טוב שלי. מכיר אותו מקרוב מאוד.
אני עובד עם נוער מתמודד המון שנים, והעבודה שלו עם הנערים נהדרת.
גם בעבודה עם ההורים הוא נותן בהירות וביטחון בדרך, סדר בראש, והמון כח להורים.

M251251

משתמש חדש
שבוע טוב
תודה מראש
איך אפשר ליצור איתו קשר ? פנית אליו זה עזר?

120161

משתמש מקצוען
בלי קשר ליועץ זה או אחר...
אם המטרה "להחזיר מיד את הילד לתלם" ..
מנסיון רב - אין חיה כזאת

אולי תתיעצו עם נעמי סובול - יש לה אתר נפלא "אהבת עולם" ושם רואים סרטונים נהדרים - גם של הנ"ל

רבקה דבורה

משתמש חדש
איך אפשר ליצור איתו קשר ? פנית אליו זה עזר?
0527120148 הרב מאיר גליק
בהחלט עזר!! והמחיר שלו ממש לא גבוהה!
מייד זיהה את הבעיות ונתן לנו הדרכה וכלים איך להתמודד נכון והרבה כח ומוטיבציה לא להתיאש מהבן יקיר, חיבר אותנו עם מטפל מעולה שרואים תוצאות מעולות ומעל הכל דאג לנו אישית שהבן שלנו יכנס למסגרת שמאד מצליח ופורח בה.
ממש פתח לנו את העיניים (עשינו הרבה טעויות וחבל שלא הגענו אליו קודם) והביא לנו ישועה גדולה.
מומלץ מאודדד

רבקה דבורה

משתמש חדש
בלי קשר ליועץ זה או אחר...
אם המטרה "להחזיר מיד את הילד לתלם" ..
מנסיון רב - אין חיה כזאת

אולי תתיעצו עם נעמי סובול - יש לה אתר נפלא "אהבת עולם" ושם רואים סרטונים נהדרים - גם של הנ"ל
אם יש לך נסיון אישי אז הייתי ממליצה לך לא להפסיד זמן כמוני בליקוטי תובנות מפוסטים וסרטונים כאלו ואחרים (שא''א לזלזל בהם כי מאוד הוסיפו לי) -זה מאוד משתנה בין סיפור לסיפור ואין אפשרות לצאת עם דברים ברורים ביחס להתמודדות הספציפית.
לכן קחו אומץ ותפנו לעזרה (שוב אני ממליצה עליו) בפרט שזה נושא שצריך להוביל ולקחת בו אחריות והרבה (יש הרבה שטחים אפורים מבחינה רוחנית וצריך לזה כתפיים רחבות בשביל לקחת החלטות וברבים מהמקרים גם גורליות!!) גם שכהורים מתערבב כל הזמן הרגש\כעס ומסתמאות עינינו והרב גליק עשה את זה בצורה מקצועית ומדהימה וכיוון אותנו להצלחה בס''ד גדולה.

120161

משתמש מקצוען
הדברים שלי לא ברורים?!
ברור שצריך לפנות דחוף לעזרה ויעוץ!!!
אבל... אם מישהו מחפש פתרונות קסם - אין...סורי!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה