דיון המלצה על מיקסר, עדכני ל2024

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
חברה אחרת לגמרי
היבואן הישראלי מייבא מיקסרים סיניים ואת המיקסר של אנקרסום וקורא לכולם דאבו.
ההיגיון השיווקי מובן לגמרי. בלי האנקרסום השוודי האגדי ברקע אף אחד לא היה משלם 4000 ₪ על מיקסר סיני עלום שם...
יש את האנקרסום (שהוא המיקסר הביתי אולי הטוב ביותר בשוק) ביבוא במקביל במחירים שפויים הרבה יותר מהסיניים של 'דאבו'.
אז לא הבנתי. אם זה מקורי, או לא מקורי, ואם הוא טוב או לא :rolleyes:
 

חרש עץ

מטבחים ונגרות יוקרה, מפעל cnc חדשני, עבודה עברית.
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אז לא הבנתי. אם זה מקורי, או לא מקורי, ואם הוא טוב או לא :rolleyes:
אין כזה דבר 'דאבו' מקורי. אנקרסום זה מיקסר מעולה ממש אחד הטובים אם לא ה, ודאבו זה סתם שם שיווקי של יבואן ישראלי.
אפשר לקנות את אותו אנקרסום בדיוק ביבוא מקביל במחיר שפוי במקום לשלם הון ליבואן הרשמי שקורא לזה דאבו.
 

מברר

משתמש פעיל
זהה את ההבדלים:
1)

2)


לא תזהה אותם כי הם אכן לא קיימים.

בעצם יש: לראשון קוראים דאבו פרו מיאסטרו, ולשני גריף מיאסטרו.

כך גם בדגמים נוספים של דאבו.

אם כי בעל חנות אמר לי שהם נסעו למפעל בסין והכניסו שיפוצים שונים.
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
יכולים לשים קישורים? אני עוד לא יודעת איזה מיקסר לבחור, הלכתי לאיבוד :)
שמו כאן המלצה עליו מ KSP לפני שבועות , אבל שלא בטוח שמקבלים את ההדרכה
אז לא יודעת מה להחליט עדיין..
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
מישהי יכולה לעזור לי?
קניתי את המיקסר הזה

(תודה על ההמלצות!)

עד שתהיה לי הדרכה
אני מנסה להבין איך עושים לחם!
הבצק בקושי מסתובב שם , מנסה להבין מה אני מפספסת

אולי משהי יכולה להסריט כשהיא משתמשת איך זה זה אמור להיות?
 

הולי הובי

משתמש פעיל
זהה את ההבדלים:
1)

2)


לא תזהה אותם כי הם אכן לא קיימים.

בעצם יש: לראשון קוראים דאבו פרו מיאסטרו, ולשני גריף מיאסטרו.

כך גם בדגמים נוספים של דאבו.

אם כי בעל חנות אמר לי שהם נסעו למפעל בסין והכניסו שיפוצים שונים.
מנסה לבין את המשמעות של הקישור שהעלית
מבחינת המחיר כמעט אין הבדל בין מה שמפורסם פה למחיר של דאבו (לא אנרקסום) בארץ
אז מה בכ"ז המשמעות?

יש סיכוי למצא מיקסר זהה בדיוק לדאבו במחיר זול יותר משמעותית?
 
נערך לאחרונה ב:

אביגילוי

משתמש חדש
מצטרפת להמלצות על הדאבו
הוא פשוט מושלם!
עבדתי עם מיקסר של קנווד והדאבו לא רואה אותו ממטר
הוא חזק ועוצמתי, שקט
הבצקים שהוא עושה פשוט מושלמים
מרוצה ממש
 

batya11

משתמש פעיל
מישהי יכולה לעזור לי?
קניתי את המיקסר הזה

(תודה על ההמלצות!)

עד שתהיה לי הדרכה
אני מנסה להבין איך עושים לחם!
הבצק בקושי מסתובב שם , מנסה להבין מה אני מפספסת

אולי משהי יכולה להסריט כשהיא משתמשת איך זה זה אמור להיות?
שימי קודם כל את כל הנוזלים. ואת הקמח מוסיפים לאט לאט.
איזה כמות את מנסה? והאם עם זרוע הלישה או הרולר?
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
ואי תודה בתיה
הכנסתי קודם קמח..

ועם הזרוע וביחד עם כמו חלק כזה שמגרד מהצדדים , או משהו כזה
עוד לא התרגלתי למיקסר הזה חח
 

לבנת הספיר חלה

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש משהיא שיש לה דאבו ויכולה לומר לי מה בדגם הכי מומלץ והאם הוא באמת לש טוב יותר מ-2 ק"ג בצק אני אופה המון לחמניות ועוגות - הקצפה
אני רגילה לקנווד
 

לבנת הספיר חלה

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש משהיא שיש לה דאב
כן.. הבנתי שזה לאנקראסום.
אני עברתי כבר את הסדנה של הדאבו פרו שיש לי 😊
את יכולה לומר לי האם באמת הדאבו פרו שווה אני אופה מון לחמניות ועוגות ואני צריכה משהו טוב ל2 ק"ג עד כעשיו היה לי קנווד
 

esw

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה המסקנה?
רוצה מיקסר חזק מאד ל-2 ק"ג בצק
דאבו?
איזה דגם?
 

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
@esw
@אבא1
@לבנת הספיר חלה

מתנצלת שרק עכשיו רואה את ההודעות.
לי יש דאבו 5750
קניתי אותו כי הייתי בטוחה שהוא הכי חדש שלהם (לפי מספר הדגם)
בהדרכה מתברר שהדגם 5740 אומנם נראה דגם ישן יותר אבל בפועל הוא יותר חדש והרבה יותר משופר:
ה 5740 עם תאורת לד למעלה שמאירה על מה שקורה בקערה
העיצוב הרבה יותר עדין ופחות מגושם- לא תופס את כל המטבח, רק שלושת רבעי...
תכלס הביצועים שלהם דומים והכוח שלהם זהה.
מצטערת שלא קניתי את ה 5740.

לעניין הביצועים:
המיקסר פשוט מושלם, חוץ מהגודל והכובד שלו הוא עושה עבודה מעולה ממש!
אני עובדת מהבית בימי חמישי ותוך כדי שיחת טלפון מניחה בקערה את כל המצרכים. מפעילה (במיקסר) טיימר של 10 דקות ושוכחת מזה לגמריייי. המיקסר חזק מאוד. יציב. עובד יסודי, לא מפספס כלום.
אני באה אחרי שעה לבצק מוכן, תפוח ומושלם ממש!! (קופצת רק כדי לכסות..)
לא יודעת איך הכנתי חלות קודם.
למי שמכינה 2 קילו באופן קבוע ורוצה שקט מהעניין- המיקסר עושה את כל העבודה. נותר רק לקלוע.

בהצלחה!!
 

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
@esw
@אבא1
@לבנת הספיר חלה

מתנצלת שרק עכשיו רואה את ההודעות.
לי יש דאבו 5750
קניתי אותו כי הייתי בטוחה שהוא הכי חדש שלהם (לפי מספר הדגם)
בהדרכה מתברר שהדגם 5740 אומנם נראה דגם ישן יותר אבל בפועל הוא יותר חדש והרבה יותר משופר:
ה 5740 עם תאורת לד למעלה שמאירה על מה שקורה בקערה
העיצוב הרבה יותר עדין ופחות מגושם- לא תופס את כל המטבח, רק שלושת רבעי...
תכלס הביצועים שלהם דומים והכוח שלהם זהה.
מצטערת שלא קניתי את ה 5740.

לעניין הביצועים:
המיקסר פשוט מושלם, חוץ מהגודל והכובד שלו הוא עושה עבודה מעולה ממש!
אני עובדת מהבית בימי חמישי ותוך כדי שיחת טלפון מניחה בקערה את כל המצרכים. מפעילה (במיקסר) טיימר של 10 דקות ושוכחת מזה לגמריייי. המיקסר חזק מאוד. יציב. עובד יסודי, לא מפספס כלום.
אני באה אחרי שעה לבצק מוכן, תפוח ומושלם ממש!! (קופצת רק כדי לכסות..)
לא יודעת איך הכנתי חלות קודם.
למי שמכינה 2 קילו באופן קבוע ורוצה שקט מהעניין- המיקסר עושה את כל העבודה. נותר רק לקלוע.
נזכרתי בעוד שיפורים בדגם 5740:
הלחצן לשחרור ופתיחת המיקסר בטכנולוגיה אחרת - קלה הרבה יותר לפתיחה (לא נתקעת כמו בדגם 5750)
בדגם 5750 בהפעלה של הקצפה צריך כל הפעלה מחדש ללחוץ על פונקציה של הקצפה (שנטו משפיעה על המהירות)
בדגם 5740 פשוט מפעילים על המהירות הרצויה בלי הצורך של בחירת סוג ערבול בכל פעם.
אגב, טיימר יש בשניהם.

מי שקנתה את ה 5740 ורוצה להחליף איתי ל 5750 אני ממש ממש אשמח 😁
בקיצור.. הבנתם מה עדיף :)
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
ואי תודה בתיה
הכנסתי קודם קמח..

ועם הזרוע וביחד עם כמו חלק כזה שמגרד מהצדדים , או משהו כזה
עוד לא התרגלתי למיקסר הזה חח
לפי ההדרכה שלהם - שעובדת מעולה,
בשלב הראשון שמים את כל החומרים בקערה - לא משנה הסדר.
(כמובן השמרים והמלח רחוקים אחד מהשני).
בתחילה לשים רק עם הקלף - החלק ש"מגרד" מהצדדים -
דקה-שתיים, עד שהבצק מתחיל להתגבש.
בשלב הבא מוסיפים את הזרוע - המלוש, כפי שנקרא בשפה המקצועית. ולא נועלים עם הבורג הצדדי, כדי שתוכל לנוע לצדדים בחופשיות.
מפעילים את הטיימר של ה-12 דקות, וזהו.
התפחה של חצי שעה והבצק מושלם!
האנקרוסום עובד על טכנולוגיה של לישה - מתיחת הבצק ולא עירבול. כמו במאפיות.
לא ממצמץ כשאני שמה שתי קילו קמח (יוצא כמעט שלוש חצי קילו בצק).
שקט ולא רוקד על השיש בכלל.
מומלץ מאוד להשתתף בהדרכה. אם לא מתאפשר- להזמין הביתה!!
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
לפי ההדרכה שלהם - שעובדת מעולה,
בשלב הראשון שמים את כל החומרים בקערה - לא משנה הסדר.
(כמובן השמרים והמלח רחוקים אחד מהשני).
בתחילה לשים רק עם הקלף - החלק ש"מגרד" מהצדדים -
דקה-שתיים, עד שהבצק מתחיל להתגבש.
בשלב הבא מוסיפים את הזרוע - המלוש, כפי שנקרא בשפה המקצועית. ולא נועלים עם הבורג הצדדי, כדי שתוכל לנוע לצדדים בחופשיות.
מפעילים את הטיימר של ה-12 דקות, וזהו.
התפחה של חצי שעה והבצק מושלם!
האנקרוסום עובד על טכנולוגיה של לישה - מתיחת הבצק ולא עירבול. כמו במאפיות.
לא ממצמץ כשאני שמה שתי קילו קמח (יוצא כמעט שלוש חצי קילו בצק).
שקט ולא רוקד על השיש בכלל.
מומלץ מאוד להשתתף בהדרכה. אם לא מתאפשר- להזמין הביתה!!
ואו תודה
קניתי ב KSP והם טוענים שאני לא זכאית
אבדוק איתם - מה הכוונה, להזמין הביתה הדרכה??
של 3 שעות?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה