זה מגרד את הקרקעית וחורקאת מדברת על דאבו?
אם כן, נראה לי שאולי לא הבנת נכון את המוכר.
הוו לישה אמור להגיע עד הקרקעית.
ובקערה הקטנה באמת נוגע בקרקעית אבללא חורק
זה מגרד את הקרקעית וחורקאת מדברת על דאבו?
אם כן, נראה לי שאולי לא הבנת נכון את המוכר.
הוו לישה אמור להגיע עד הקרקעית.
איזה דגם יש לך?זה מגרד את הקרקעית וחורק
יש לי קנווד מייגור
הוא מיקסר חזק אבל צריך לעזור לו הוא לא מערבב עד למטה
אם את עושה הרבה בצקים קחי בחשבן ששום מיקסר לא יחזיק הרבה מדי זמן.
הבצקים שוחקים את המיקסר.
בהצלחה!
בדאבו הבצקים יוצאים ממש טובטוב..
לי היה את כל המיקסרים...קנווד..קיטצ'נד...ועכשיו דאבו!!!(5740)
אין על המיקסר הזה!!סוס עבודה!!לש 2 קילו בלי מאמץ!!
1800 וואט.שקט...לא זז מילימטר...ההבדל בבצקים בין המיקסרים הקודמים אליו...הוא שמים וארץ..חד משמעי!
למי שקונה מיקסר דאבו יש זכאות להגיע להדרכה שלהם (באזור מודיעין)בדאבו הבצקים יוצאים ממש טוב
אבל העוגות הבחושות לא יוצאות לי טוב
אולי תדעי להדריך אותי
הכל נשאר בתחתית ולא מתערבב אחיד בבלילה
אם אני מגבירה את המהירות כל הקצץ נופל
מה עושים???
בבסיס הוא מגיע עם קערה אחת? וצריך להוסיף עוד כסף על קערה נוספת?קודם כל...להקציף רק בקערה הקטנה..ולא של ה2 קילו...
דבר שני...להקפיד על מהירות קבועה ולא לשחק ..בזמן ההקצפה...אני מקציפה על 9 בערך ולא נוגעת..במשך כמה דק!!
שרוצה להוסיף את שאר החומרים..שמן מיץ וכו...
מנמיכה ל2 ....ומוסיפה באיטיות....
העוגות הבחושות יוצאות לי מטורף....בזכות הקצף!!
אם את רוצה ממש הדרכה..יכולה לדבר איתי בכיף..אם את מעונינית ארשום תמספר...
זה מיקסר. לא מעבד מזון.מישהו מכיר את המוצר הזה?מיקסר משולב עם מעבד מזון BOSCH דגם MUM48A1 מתצוגה - ₪549
www.insale.co.il
אני צריך לפסח אז פחות חשוב לישת הבצק
כדי לך לנסות בכל מתכון להכניס קודם את הנוזלי ואז את הקמחים אולי זה יעזור למיקסר שלך (למרות שהמיקסר אמור להתמודד יפה עם כל סדר הכמנסת מצרכים)בדאבו הבצקים יוצאים ממש טוב
אבל העוגות הבחושות לא יוצאות לי טוב
אולי תדעי להדריך אותי
הכל נשאר בתחתית ולא מתערבב אחיד בבלילה
אם אני מגבירה את המהירות כל הקצץ נופל
מה עושים???
שימי לב שכל מי שרוכשת את המיקסר הזה זכאית לסדנה חינם מטעם החברה.יש לי דאבו אנארקסום ולא עושה לי טוב בצקים אני משתגעת הקערה מסתובבת והבצק נשאר כמו גולם! לא מתאחד אני צריכה לעמוד ולעזור לו כבר עדיף לעבוד ביד אוףףףףףףףף מי יודעת לכוון אותי מה הבעיה שלי או שלו
אכן, גם אני הסתבכתי וראיתי הדרכה ביוטיוב ששם היא אומרת להכניס קודם את הנוזלים ואחכ היבשים ואכן מאד עזר!כדי לך לנסות בכל מתכון להכניס קודם את הנוזלי ואז את הקמחים אולי זה יעזור למיקסר שלך (למרות שהמיקסר אמור להתמודד יפה עם כל סדר הכמנסת מצרכים)
אולי הוו לא מוברג לגובה הנכון או שאלי את לא משתמשת בכלי הנכון מקציף/ לישה? וכו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: