המלצה לאוזניות

• פותח הנושא נב
  • פורסם בתאריך

נב

משתמש צעיר
היי, אני מבררת על אוזניות איכותיות מאוד ברמה של אולפן, מחיר באזור 300 ש"ח, איזה חברות נחשבות בשוק איך זה עובד מבחינת חיבורים וכו'.. אשמח לכל מידע.

בנצי20

משתמש פעיל
היי, אני מבררת על אוזניות איכותיות מאוד ברמה של אולפן, מחיר באזור 300 ש"ח, איזה חברות נחשבות בשוק איך זה עובד מבחינת חיבורים וכו'.. אשמח לכל מידע.
אם זה אכן לשימוש אולפני, המחירים הם יותר קרוב לאלף (או לפחות החל מ 500)

נב

משתמש צעיר
לא לאולפן באמת אבל משהו ברמה גבוהה שמתקרב לזה...

בנצי20

משתמש פעיל
לא לאולפן באמת אבל משהו ברמה גבוהה שמתקרב לזה...
החברות הטובות בתחום הם סוני, בוז, וסנהייזר ( Sennheise ,sony, bose) אבל מחירם גם מתחיל ב 500 - 600 (בהזמנה מחו"ל אולי יצא קצת יותר זול), בטווח מחיר שהזכרת יש את אנקר (anker) q30 חברה פחות מוכרת אבל איכותית מאוד בתחום (הדגם הזה ספציפית זו המלצה אישית, יש לי אותו והסאונד שלו ברמה מאוד גבוהה).

נב

משתמש צעיר
עוד שאלה איזה אוזניות מתאימות לחיבור לאורגנית לדוגמא. והאם עדיף אוזניות אלחוטיות או עם חוט או בלוטוס.. מה ההבדלים?

בנצי20

משתמש פעיל
עוד שאלה איזה אוזניות מתאימות לחיבור לאורגנית לדוגמא. והאם עדיף אוזניות אלחוטיות או עם חוט או בלוטוס.. מה ההבדלים?
אוזניות עדכניות כוללות בדרך כלל, גם בלוטוס וגם חוט (או רק בלוטוס - כדאי לבדוק לפני הרכישה), לחיבור לאורגן צריך לקנות מחבר פשוט שעולה 10 שקל (בכזה מקרה חובה שיהיה באוזניות גם חיבור חוטי כמובן)

אלי 100

משתמש חדש
אם את מחפשת יותר זול את יכולה לברר על אוזניות קשת של jbl הסאונד שלהם מצוין
ולחיבור לאורגן את צריכה מתאם (מדק לעבה) שעולה בסביבות ה10 ש"ח

נב

משתמש צעיר
אני צריכה בעצם שיהיה חיבור גם אלחוטי וגם חוטי? אם כתוב לי לדוג' על אוזניות חיבור בלוטוס אז זה לא טוב? או אם כתוב לי חיבור USB בלבד זה גם לא מספיק?

משה כוכב

משתמש רשום
יש מעביר מיוחד מחיבור דק לעבה
ויש עדיפות לחוטי ולא בלוטס
(לאורגון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה