המכתב המסעיר של הילד שקיבל ריטלין. התקבל במייל עכשיו

מצב
הנושא נעול.

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הנוירולוגים לא יכולים להיות אובייקטיבים כי הם מסתמכים על חוות הדעת של
המלמדים וההורים ....
למה אנשים מדברים היכן שהם לא יודעים?
היינו אצל ד"ר גימפל שבכלל לא עניין אותו כל האיבחונים של המורים והדעה שלנו, בדק נטו את הילד והחליט שהוא צריך ריטלין ובזה הציל לנו את הילד חד משמעית!

בת צלפחד

משתמש מקצוען
כי זה מה ששמענו מנוירולוג מומחה לילדים וגם בתור מורה שמעתי זאת מהורים ומילאתי דווחים רבים... בצעתי מעקבים וכו'...
מי זה ד"ר גימפל?

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני פשוט מרחמת על הורים שנותנים לילד שלהם רטלין כי המורה אמר לתת...

ילד קצת שובב...אז מהה??! הוא ילד לא רובוט

והמורים מחפשים רק דבר אחד.....שקט.

אז שיקפצו לי:mad:

גם זה...
בזכות המורה של הבן שלי הוא יושב ולומד ונהנה מכל רגע בכיתה, איזו תדמית הוא הרוויח, מה היה יוצא ממנו עוד חמש שנים אם היינו מספיק מרובעים להתעלם מדעת המורה???

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מי זה ד"ר גימפל?
נוירולוג ופסיכיאטר ילדים, אלווף!
הוא בעצמו סובל עד היום מהפרעות קשב וריכוז, והוא פיתח שיטה שונה לחלוטין לטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
בגדול הוא נגד ריטלין רק הוא אפילו אומר שריטלין זה רע, אבל עוד יותר רע זה ילד שנפגע נפשית מהפרעה נוירולוגית נפוצה, ואחר כך לא מצליח כפי שיכל במקרה הטוב או שמתנפץ לאלפי חתיכות במקרה הרע, ולכן אם ימצא שישנה הפרעה [על ידי כעשרים שאלות שיתשאל את הילד שמתוכן שישה ימצאו חיוביות] יתן ריטלין במקביל לשאר הטיפול שהוא ממליץ!

בת צלפחד

משתמש מקצוען
נוירולוג ופסיכיאטר ילדים, אלווף!
הוא בעצמו סובל עד היום מהפרעות קשב וריכוז, והוא פיתח שיטה שונה לחלוטין לטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
בגדול הוא נגד ריטלין רק הוא אפילו אומר שריטלין זה רע, אבל עוד יותר רע זה ילד שנפגע נפשית מהפרעה נוירולוגית נפוצה, ואחר כך לא מצליח כפי שיכל במקרה הטוב או שמתנפץ לאלפי חתיכות במקרה הרע, ולכן אם ימצא שישנה הפרעה [על ידי כעשרים שאלות שיתשאל את הילד שמתוכן שישה ימצאו חיוביות] יתן ריטלין במקביל לשאר הטיפול שהוא ממליץ!
מאד מעניין אותי מה השיטה? חוץ מהתרופה...

לגעת בנקודה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רבי אלעזר בן שמוע אומר, יהי כבוד תלמידך חביב עליך כשלך, וכבוד חברך כמורא רבךלב, ומורא רבך כמורא שמים.
משנה אבות ד' י"ב - המקור.
אלו ואלו דא"ח....

רַבִּי אֱלִיעֶזֶר אוֹמֵר, יְהִי כְבוֹד חֲבֵרָךְ חָבִיב עָלֶיךָ כְּשֶׁלָּךְ (אבות פרק ב' משנה י)

לגעת בנקודה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שאלה: מנין ילד אמור לדעת ש'ריטלין' זאת מילה נרדפת לבעייתיות???
אין זאת אלא מפני הטרראם שעושים סביב זה..
אז ניתן לפתור את הבעיה אם נפתח שיח חיובי בענין הזה, ושהילד לא ירגיש חריג עם העובדה כמו שלא מרגיש עם "אקומול"...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה