יהי כבוד תלמידך חביב עליך....???
למה אנשים מדברים היכן שהם לא יודעים?הנוירולוגים לא יכולים להיות אובייקטיבים כי הם מסתמכים על חוות הדעת של
המלמדים וההורים ....
אני פשוט מרחמת על הורים שנותנים לילד שלהם רטלין כי המורה אמר לתת...
ילד קצת שובב...אז מהה??! הוא ילד לא רובוט
והמורים מחפשים רק דבר אחד.....שקט.
אז שיקפצו לי
נוירולוג ופסיכיאטר ילדים, אלווף!מי זה ד"ר גימפל?
במחילה, ילד שצריך ריטלין ולא לוקח, דבר ראשון פוגע בעצמו.ברור שיש ילדים שאם לא יתנו להם כדור אז כל הכיתה תיפגע
כמה נכון.!!!!לא שאני נגד ריטלין
אני חושב שזה עוזר מאוד
אבל אני מכיר איזה מלמד שכל הכתה שלו היתה צריכה ריטלין
עד שהגיע מלמד אחר...
מאד מעניין אותי מה השיטה? חוץ מהתרופה...נוירולוג ופסיכיאטר ילדים, אלווף!
הוא בעצמו סובל עד היום מהפרעות קשב וריכוז, והוא פיתח שיטה שונה לחלוטין לטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
בגדול הוא נגד ריטלין רק הוא אפילו אומר שריטלין זה רע, אבל עוד יותר רע זה ילד שנפגע נפשית מהפרעה נוירולוגית נפוצה, ואחר כך לא מצליח כפי שיכל במקרה הטוב או שמתנפץ לאלפי חתיכות במקרה הרע, ולכן אם ימצא שישנה הפרעה [על ידי כעשרים שאלות שיתשאל את הילד שמתוכן שישה ימצאו חיוביות] יתן ריטלין במקביל לשאר הטיפול שהוא ממליץ!
ראית כאן מישהו שהתווכח עם זה??לא משנה אם הילד כן או לא צריך לריטלין-
את הילד אסור להלבין ברבים!
ואם המורה לא מבין את זה שיעוף לבית משוגעים בדחיפות!
רבי אלעזר בן שמוע אומר, יהי כבוד תלמידך חביב עליך כשלך, וכבוד חברך כמורא רבךלב, ומורא רבך כמורא שמים.
אלו ואלו דא"ח....משנה אבות ד' י"ב - המקור.
אז מי כן אובייקטיבי?הנוירולוגים לא יכולים להיות אובייקטיבים כי הם מסתמכים על חוות הדעת של
המלמדים וההורים ....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: